Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Tarjányi lapja független lesz Tarjányi mozgalmától – mondja Tarjányi
2017-09-17 17:00:46
Tarjányi lapja független lesz Tarjányi mozgalmától – mondja Tarjányi

Tarjányi lapja független lesz Tarjányi mozgalmától – mondja Tarjányi

A bejegyzés szerint az "ellenzéki együttműködés, a közös listaállítás, a szélsőségesek visszaszorítása, a demokrácia és a fékek ellensúlyok rendszerének újbóli megteremtése közös érdekünk", ezzel indokolta a Magyar Progresszív Mozgalom elindítását.

 

Az nem derül ki, hogy kikkel csinálja ezt a mozgalmat, csak annyi, hogy "gazdasági, oktatási, egészségügyi, politika szakértőkkel, üzletemberekkel" döntöttek így. A mozgalom célja - Tarjányi megfogalmazása szerint - "egy egységes ellenzéki politikai erő szervezése a demokrácia helyreállítása érdekében".

 

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértőként, íróként és üzletemberként ismert, nemrég pedig médiavállalkozásba kezdett. Megalapította a Zoom.hu nevű portált, ami 2008-ban már egyszer létezett, de aztán megszűnt. Az idén nyáron újraalapított újság főszerkesztője Zappe Gábor lett, aki azonban nemrég közös megegyezéssel távozott a portáltól.

 

Tarjányi bejelentése után a Zoom.hu-n megjelent egy szerkesztőségi közlemény, amit aztán visszavontak és jelenleg csak a Google tárolt verziójában érhető el. Ebben a közleményben azt írták, hogy a Zoom.hu a Tarjányi által bejelentett mozgalomtól függetlenül végzi a munkáját, "a mozgalomról legföljebb hírszerű, pártatlan tájékoztatást közöl a jövőben" – idézi a váratlan eseményt az Index.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
Bővebben >>