Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Tarkólövés: civileket mészároltak le
2014-07-31 14:36:28
Tarkólövés: civileket mészároltak le

Tarkólövés: civileket mészároltak le

1500 civil férfit mészárolt le az iraki Iszlám Állam radikális vahhabita terrorszervezet. Az eseményről készült sokkoló videofelvétel - mely nem sokkal június után készülhetett - pár órája került fel az internetre.

 

A felvételeken az Iszlám Állam (ISIS) szerint „iraki hadifoglyok láthatók” akiket civil ruhában teherautók platóiról terelnek haláluk felé. Az elfogottakat fejlövéssel, vagy egymás mellé fektetve, vagy egy folyó partján, a magyar nyilas alakulatok gyakorlatát idéző módon nemcsak kegyetlenül elpusztítják, hanem haláluk előtt még az iraki kormányt átkozó és az ISIS-t éltető kijelentések skandálására is kényszerítik őket.

 

Az Iszlám Állam többek közt arról vált hírhedté, hogy Moszulban miután az összes keresztényt elüldözték, felrobbantották Jónás próféta sírját, felégettek egy 1800 éves templomot, valamint elpusztították a Koránt másként értelmező irányzatok mecseteit is. Legutóbb július végén pedig fatwát hirdettek, melyben az összes 11 és 45 év közötti nő nemi szervének csonkítását rendelték el. A közleményt akkor helyesírási és fogalmazási hibái miatt sokan kacsának vélték, ám a most látottak alapján egy szemernyi kétség sem maradhat bennünk ennek hitelességéről.

 

 

 

 Vigyázat! Sokkoló tartalom!

 

Eljárásaik az iszlám törvénykezés, a saría legszigorúbb értelmezésén alapulnak: cigarettázásért korbácsolás, házasságtörésért megkövezés, lopásért kézlevágás, a részegeskedésért kivégzés jár.
Mindezek után ne csodálkozzunk, hogy Vona Gábor szerint az iszlám az európai kereszténység jövője. Vajon ő is hasonló eljárásokban reménykedik? A terrorszervezet egyébként 2012-ben a kettészakadt Timbuktu északi részében már egyenesen odáig ment, hogy a zenét is betiltotta.

 

 

Korábban az atv.hu fedezte fel a Human Rights Watch (HRW) jelentését az ISIS-ről, melyben jogi a szervezet arról számolt be, hogy „Szíriában az Iszlám Állam kifejezetten gyermekeket toborzott – ingyenes ’beiskolázási’ kampányain keresztül”, majd ezeket a gyerekeket öngyilkos merénylőnek, illetve fegyveres terroristának képezte.

 

(4)

 

Mellézuhantam, átfordult a teste
s feszes volt már, mint húr, ha pattan.
Tarkólövés. - Így végzed hát te is, -
súgtam magamnak, - csak feküdj nyugodtan.
Halált virágzik most a türelem. -
Der springt noch auf, - hangzott fölöttem.
Sárral kevert vér száradt fülemen.

Szentkirályszabadja, 1944. október 31

 

-Radnóti Miklós RAZGLEDNICÁK

 

 

Forrás: atv.hu, K.úr ír

Utoljára frissítve: 2014-07-31 14:56:00

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>