Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Tarlós, a bátor sir Robin „non coronat” – hősiesen nem áll ki vitára Karácsony Gergellyel
2019-09-13 09:04:00
 Tarlós, a bátor sir Robin „non coronat” – hősiesen nem áll ki vitára Karácsony Gergellyel

Tarlós, a bátor sir Robin „non coronat” – hősiesen nem áll ki vitára Karácsony Gergellyel

Eme ikonikus karakterek bőrébe kezd belenőni Budapest jelen főpolgármestere, Tarlós István is, aki vakmerő utcai harcosként elsasszézik a nyilvános megmélrettetéstől, amire fogadni lehetett volna, hogy a főnöke eltiltja a nyilvános lebőgéstől.

 

Mindezt egy, az egyéniségét tökéletesen tükrözően cinikus, facebook-trollokhoz méltón monitor mögüli kardoskodó ködszurkálással magyarázta:

 

"Végtelen vita a vitáról?

 

Egyre nagyobb a káosz az agyon reklámozott főpolgármester - jelölti vita körül.

 

Bejelentkezett legutóbb Berki úr is egy szellemeskedő bejegyzéssel. Puzsér Róbert is küzd már - némi joggal, hiszen 2006 – ban még az 1 % - osak is vitázhattak.

 

Karácsony úr pedig közben levelenként átlagban háromszor »kettőnk vitáját” követel, miközben a korábbi felvetésekor említett feltételeimet szabályosan elengedi a füle mellett. Az ő »feltételei« az ilyenek, hogy »itt és most«, »ülve, állva, fekve«, vagy sorozatosan nem önkormányzati témákat vet fel. Ezek kertelések.

 

Szándékosan becsapja a közvéleményt, mert olyan kérdésekről beszél, melyekben a törvények kizárják az önkormányzatok és a főpolgármester cselekvési lehetőségét. Civilszervezeteknek aláír olyan ígéreteket, melyekről tudnia kell, hogy nincs is módja betartani. Előre kijelenti, hogy Zugló állapotáról őt kérdezni sem lehet. Azzal igyekszik tematizálni a kampányt, hogy a vitáról vitatkozik.

 

Ez teljesen értelmetlen.

 

Mivel a meghatározó feltételeket nyilvánvalóan kerülgeti, és ráadásul még a vita résztvevőinek köre is veszekedés tárgya, aminek a feltételekkel kapcsolatban további kiszámíthatatlan következményei lehetnek, így a vitáról való vitát méltatlannak és álságosnak tartom. Arra jó, hogy a kampány ne arról szóljon, amiről szólnia kell. Amíg a feltételek ennyire ködösek, a vita vitájáról nem kívánok tovább kommunikálni.

 

Budapest, 2019. szeptember 12.

 

Tisztelettel:

 

Tarlós István"

 

(forrás: szabadhir.hu)

Utoljára frissítve: 2019-09-13 09:20:39

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>