Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Te is szereted a határokat feszegetni?
2023-05-15 20:43:05
Te is szereted a határokat feszegetni?

Te is szereted a határokat feszegetni?

 A csendesen és stabilan csordogáló patakok mellett viszont ott vannak a szilaj folyók, akik sok esetben még a vadvízi evezéshez is túlságosan vadócok. Ők azok, akik nyüzsögnek, imádnak új dolgokat kipróbálni, és nem riadnak meg a szélsőségesebb, extrémebb dolgoktól sem.

 

Talán nem nehéz elképzelni, hogy a kettő közül melyik lesz az, amelyik előbb adja a fejét az élvhajhászabb, vehemensebb hálószobai kísérletezésekre.

 

Akkor mehet egy kis BDSM?

 

Talán nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy talán a BDSM az, ami a legtöbb ember fantáziáját megmozgatja. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenki úgy is mer dönteni, hogy “Én bizony most kielégítem ilyen jellegű vágyaim!” 

 

Dehogy jelenti ezt! Még sokszor a bevállalósak is sokat teketóriáznak, hogy vajon bele merjenek-e vágni. A helyzet azonban az, hogy aki egyszer ráérzett ennek az ízére, az nem fog megelégedni egyetlen alkalommal, így kerül fel a repertoárba mindenféle különleges szexuális élmény.

 

Le a tévhitekkel, nézzük, mit is jelent ez a gyakorlatban!

 

Mutatjuk is, melyek a BDSM legnépszerűbb válfajai!

  1. 1.Talán a legismertebb a szado-mazo változat, amelyben a fájdalom és a gyönyör közötti vékony határmezsgyét fedezhetitek fel együttes erővel.

  2. 2.Az ütlegelés, az elfenekelés és az ostorozás nem is számít annyira ritkaságnak, rengeteg ember izgul rá!

  3. 3.A korlátozás, a kötelek és a bilincsek tovább fűszerezik még a legátlagosabb szexuális együttlétet is, érdemes tenni vele egy próbát.

  4. 4.A kukkolás és az exhibicionizmus egy rendhagyóbb fajta, de ha erre támad kedvetek, bátran csináljátok, senkinek nem okoztok vele fájdalmat.

  5. 5.A viaszjáték már kicsit neccesebb dolog, kevesebben vállalják be, de aki igen, az viszont nagyon fogja élvezni.

  6. 6.Végezetül a klasszikus domináns-hódoló szerepjátékok sem maradhatnak ki, melyet akár napközben, egymástól távol is tudtok folytatni, hogy estére már igazán fel legyenek korbácsolva a vágyaitok!

 

Ezek után talán már te is látod, hogy nem is olyan ördögtől való ez az egész, és ha a helyén kezelitek a dolgokat, akkor garantált élvezetekre számíthattok mindketten! Bármelyik is a szimpatikus, a Vágyaim.hu kínálatában minden hozzávalót megtalálsz.

 

Merj leszámolni a normalitással!

 

Legyen a hálószoba az a hely, ahol bátran levetkőzheted minden gátlásodat, hangot adhatsz a vágyaidnak, sőt meg is élheted őket. Mindezt természetesen úgy, hogy nem gázolsz át másokon, nem hagyod figyelmen kívül a partnered igényeit, és mindent csak konszenzusos alapon visztek véghez.

 

Nem véletlen, hogy a BDSM világában a biztonsági szó szent és sérthetetlen. Hiszen nem önkontrollt vesztve tombolásról szól az egész, hanem arról, hogy tudatosan, egymásra figyelve élitek meg azokat a vágyakat, amelyek a kéjes fantáziátok legmélyebb bugyraiba rejtve hevertek eddig!

Utoljára frissítve: 2023-05-15 20:34:12

További híreink
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>