Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Luca napja van.
Tel-Aviv-i bankban kapták el Steiner Kristófot
2017-10-08 17:00:47
Tel-Aviv-i bankban kapták el Steiner Kristófot

Tel-Aviv-i bankban kapták el Steiner Kristófot

Az író-publicista ex-modell 9 éve költözött Izraelbe, azóta megszerezte a rezidens státuszt is, vagyis hivatalosan is munkát vállalhat az országban. Kint is és itthon is dolgozik, rendszeresen ingázik a szülőhazája és a választott otthona között.

 

Kedden viszont negatív élménnyel gazdagodott az izraeli fővárosban: egy utcai kéregető rátámadt Tel-Avivban egy autóban ülő nőre, az áldozat pedig olyan személyleírást adott, ami egy az egyben illik Steiner Kristófra.

 

Hiába kérte, hogy keressenek rá a neten a nevére, ott kiderül, hogy író, publicista, lakáséttermet vezet, vagyis a legkevésbé sincs rászorulva, hogy kolduljon, de nem sikerült meggyőznie az egyenruhásokat.

 

Bár szabadon engedték, az eljárás jelenleg is folyik ellene. Amíg a nyomozás tart, Steiner Kristóf nem használhatja a bankszámláját – mindez annyira megviselte, hogy addig nem lép ki a történetből, míg elégtételt nem kap az igazáért.

További híreink
Az ÁSZ indítson vizsgálatot a Fidesz ellen, tiltott pártfinanszírozás miatt
Az MSZP képviselői az Állami Számvevőszéknél feljelentést tesznek a mintegy 30 millió forint közpénzből, a XVIII. kerületben kiadott fideszes kiadvány miatt – fogalmazta ...
2017-12-12 16:00:16, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Kútból mentették ki Vacit a tűzoltók
Beszakadt a kútfedél egy kutya alatt december 12-én, kedden reggel egy családi ház udvarán Adonyban.
2017-12-12 13:01:07, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Orbán szentesítette az antiszemitizmust az Országházban – több százan tiltakoznak
Orbán Viktort hétfőn a parlamentben újságírók kérdezték, mi a véleménye a sorosos-disznós poénról, amit fideszes kollégája, Pócs János posztolt a hétvégén s egy megperzse...
2017-12-12 11:09:48, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
1000 km-t gyalogolt Csíksomlyóig Falusi-Tóthné Koller Ilona.
Bővebben >>