Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Teljesen leállt az urológiai ellátás Szegeden
2022-07-26 17:16:51
Teljesen leállt az urológiai ellátás Szegeden

Teljesen leállt az urológiai ellátás Szegeden

Kunetz Zsombor egészségügyi elemző tette közzé a közösségi oldalán, hogy július 22-től átmenetileg leállt a teljes urológiai ellátás Szegeden – idézi a Blikk. 
 
A lemondást előző este 18 órakor közölték a Nemzeti Népegészégügyi Központtal (NNK), így gyakorlatilag elérhetetlenné válik a környéken az urológiai onkológia műtéti ellátás is. A lépés azért is döbbenetes, mivel az egészségügyi ellátás csúcsszervei az egyetemi centrumok, és itt látják el azon betegeket, akiket máshol tudás-, infrastruktúra vagy eszközhiány nem tudnak ellátni. De itt vannak a tudomány, a kutatás és a képzés központjai is.
 
Ráadásul az egyetemi centrumok humánerőforrás tekintetében is verik a többi kórházat, hiszen miután a képzés és a posztgraduális képzés is itt van, orvoslétszámuk nagyon sokszor adott és pénz is sokkal több csörgedezik.
 
A klinika honlapja szerint 2 rezidens, egy szakorvos, egy tanársegéd, egy adjunktus, nulla főorvos, egy nyugalmazott egyetemi docens, egy emeritus professzor, két igazgatóhelyettes, egy igazgató dolgozik a kórházban.
 
A szakdolgozói létszám nincs feltüntetve a jobbágyok számát nem szokták ismertetni a nagyurak. Az állománytáblából úgy tűnik, hogy innen menekülnek a dolgozók – tette hozzá Facebook posztjában Dr. Kunetz Zsombor.
 
További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel e...
Bővebben >>