Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Etelka napja van.
Terence Hill titokban a Heim Pál Gyermekkórházban járt – elgendás járművet adományozott
2018-11-26 11:51:50
Terence Hill titokban a Heim Pál Gyermekkórházban járt – elgendás járművet adományozott

Terence Hill titokban a Heim Pál Gyermekkórházban járt – elgendás járművet adományozott

Az árverezés tárgya egy Dune Buggy, amely pont olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című filmben látható autó. A bevételből a józsefvárosi Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg. Terence Hill bevallása szerint óriási szeretettel fogadták a kórházban mind a gyerekek, mind az alkalmazottak – írja a portál.

 

„Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre” – nyilatkozta Dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató főorvosa.

További híreink
Derkovits ösztöndíjasok az m21-ben
Derkovits ösztöndíjasok alkotásaiból nyílt kiállítás Pécsett a Zsolnay Kulturális Negyed m21 Galériájában, immár negyedik alkalommal.
2019-12-15 19:58:45, Hírek, Színes Bővebben
Miért jó a gyerekeknek, ha állatot tartunk?
Az első válasz erre, hogy mert cukik, jó hozzájuk bújni, vagy jó együtt tölteni velük az időt. Pedig ezeken kívül számtalan jó tulajdonsággal rendelkeznek, hiszen rengete...
2019-12-15 13:13:31, Hírek, Színes Bővebben
Könnyedén megvalósítható lakberendezési ötletek
Egy ötletesen berendezett lakás valamennyi pontján jobban fogjuk érezni magunkat. A különféle kreatív megoldások kivitelezése sok esetben nem a pénzen múlik, mindössze eg...
2019-12-15 13:08:28, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A relaxációra és az ellazulásra időnként kivétel nélkül mindenkinek szüksége van az egészség tartós fennmaradá...
Bővebben >>