Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Thomas Doll tagadja a Vidi elleni kémkedést
2018-08-17 10:25:50
Thomas Doll tagadja a Vidi elleni kémkedést

Thomas Doll tagadja a Vidi elleni kémkedést

A Vidi-Malmö párharc végeredménye már ismert, a fehérváriak kiejtették a BL-ből az eredetileg erősebbnek gondolt svéd bajnokot. A felcsúti visszavágó után Kovács Zoltán, a Vidi sportigazgatója odaszúrt Dollnak, amikor úgy fogalmazott: „Köszönöm azoknak, akik felkészítették a Malmö vezetőedzőjét arra, hogy ki tudjuk őket verni. Remélem, hogy az AEK Athént is valaki ilyen jól felkészíti majd belőlünk.”

 

Bő tíz nappal az első, Uwe Rösler nyilatkozat után Thomas Doll is úgy érezte, meg kell szólaljon az ügyben. A Fradi edzője a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta:

 

„Amikor Budapestre érkezett a csapatával, igyekeztünk időt szakítani egymásra. Ugyanakkor a Vidi elleni párharcról csak annyit beszéltünk, hogy Felcsút milyen messze van Budapesttől.”

 

Doll szerint csak arról érdeklődött nála egyel korábban, telefonon a Malmö edzője, hogy hol érdemes megszállni Budapesten és csak a média kerekített szép kis történetet Rösler szavaiból.

 

„Többször elmondtam, mennyire fontos lenne, hogy a magyar csapatok eljussanak valamelyik nemzetközi kupa csoportkörébe, ezek után most úgy állítanak be, mint besúgót. Azóta beszéltem a kollégámmal, valóban félreértették a szavait, és elnézést kért, hogy kellemetlen helyzetbe hozott. A nyilatkozata eltorzításával ráadásul a szurkolók és a magyar futball egész közege előtt hamis képet festettek rólam” – méltatlankodott Thomas Doll.

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottsága és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara...
Bővebben >>