Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Tiborcz „aktját” is letiltotta a Facebook
2019-05-17 12:04:31
Tiborcz „aktját” is letiltotta a Facebook

Tiborcz „aktját” is letiltotta a Facebook

A Facebook letiltotta a HVG e heti, Tiborcz Nem Közszereplő Istvánt ábrázoló címlapjának hirdetését írja a HVG. „Ez a hirdetés nem jelenik meg, mert olyan képet vagy videót tartalmaz, amely túl nagy fedetlen testfelületet vagy meztelenséget ábrázol – ide tartoznak a külső szaporítószervet, mellet vagy feneket ábrázoló orvosi ábrák is. Az ilyen jellegű anyagok kényes természetűnek számítanak” – írta indoklásában a Facebook.

 

A döntés azért komikus, mert a címlapot Michelangelo - Ádám teremtése című freskója ihlette, amely a Vatikánban található Sixtus-kápolna mennyezetén is látható, ugyanennyi meztelen testfelülettel.

 

Április közepén, miután Rogán Cecília a címlapra került, a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter Kft. felmondta a HVG-vel kötött szerződését, vagyis a hirdetőoszlopon nem jelennek meg többé a lap plakátjai.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jel...
Bővebben >>