Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Tiloson hajtott át a rendőrautó – járőrkocsival ütközött, egy 21 éves rendőr meghalt
2018-02-17 15:00:22
Tiloson hajtott át a rendőrautó – járőrkocsival ütközött, egy 21 éves rendőr meghalt

Tiloson hajtott át a rendőrautó – járőrkocsival ütközött, egy 21 éves rendőr meghalt

A sofőr végtagtörést szenvedett, társa a helyszínen életét vesztette. A rendőrség közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságának állományába tartozó Mátyás Balázs Tamás r. őrmester a baleset áldozata. A másik szolgálati autó utasai is megsérültek a karambolban – értesült a részletekről a zoom.hu.

 

Mátyás Balázs Tamás 1996. augusztus 24-én született Budapesten. Az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolában kezdte meg tanulmányait és 2016. szeptember 1-jétől nevezték ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályára járőrtárs beosztásba, ahol 2017. július 1-jétől járőrként szolgált.

 

Az elhunyt rendőr emlékére kollégái a mai napon a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság épülete előtt gyertyagyújtással egybekötött néma megemlékezést tartottak.

 

Az ügyészség nyomoz a baleset ügyében, büntetőeljárás indult. A 24.hu megkeresésére a Központi Nyomozó Főügyészség közölte: halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyomoznak. Gyanúsítottként egyelőre nem hallgattak ki senkit.

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>