Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Malvin napja van.
Több ezres tömeg vonul Miskolcon
2016-02-03 19:11:02
Több ezres tömeg vonul Miskolcon

Több ezres tömeg vonul Miskolcon

Az egyik felszólaló, Oláh Benjámin helyi tanár azt mondta, a politikusok nagyképűségükben fel sem fogják, hogy mennyire jelentéktelen kis nyikhaj pontok a pedagógusok feladatához képest.

 

A pedagógusok és szimpatizánsaik demonstrációjának résztvevői vonulnak a miskolci Herman Ottó Gimnázium elé 2016. február 3-án. A Fogadóóra címmel megrendezett tüntetés szervezői az oktatási rendszer ellen tiltakoznak.

 

Mind mondta, egy neves pedagógus generációkon átívelő nyomot hagy a közösségben, tudományágak híres követőit neveli fel, fiatalok százait indítja el az életben. Sokszor haláluk után sem felejtik el őket. Mindenkinek az életében van egy ilyen pedagógus, de ki fog emlékezni egy ügyeskedő miniszterrel, egy szolgalelkű államtitkár vagy egy erőszakos házelnök nevére – fogalmazott Oláh Benjámin.

 

Egyelőre mintegy háromezres tömegről van szó – jelentette a Klubrádió tudósítója a helyszínről. A menet rendőri biztosítás mellett halad, rendbontás nem történt.

 

Ugyanebben az időben Miskolcon a közlekedési dolgozók is demonstrációt tartanak, a tervek szerint a két tömeg a miskolci Hősök terén egyesül.

 

(Klubrádió / MTI; kép: mno)

További híreink
Ban Ki Mun: A mészárszék is emberibb, mint Aleppo
Drámaian emelkedik a halottak száma a szíriai Aleppóban a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságának jelentése szerint. A felkelők által uralt keleti városrészt minden eddigin...
2016-10-01 17:00:38, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Péntek óta száz gyerek halt meg Aleppóban
Múlt péntek óta legalább 96 gyerek vesztette életét és 223 megsebesült a szíriai kormánycsapatok által ostromolt városban.
2016-10-01 16:02:13, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Népsavazás
A népszavazás komoly dolog, előtte nem árt gondolkodni. A menekültellenes duma szinte szó szerint egyezik a cigány-ellenes náci szövegekkel.
2016-10-01 15:00:51, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ezen a népszavazáson két tábor áll szemben egymással: a Fidesz a "nem" szavazatra buzdít, a demokratikus ellen...
Bővebben >>