Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Több mint három hete szennyezik már a környezetünket
2019-03-02 17:46:45
Több mint három hete szennyezik már a környezetünket

Több mint három hete szennyezik már a környezetünket

Most Gulyás és Balogh kimentek a német kormánnyal tárgyalni és megígérték, hogy március 15. után leveszik a plakátokat. Március 15. után, hogy a legnagyobb nemzeti ünnepünket még "méltó környezetben" ünnepelhessük.

 

Addigra több mint három hete szennyezik már a környezetünket újra a hazugság és gyűlölet bűzös leheletével.  Gondolom ennél sokkal tovább nem is akarták nyomni. Hiszen nyilván már készül az újabb gyűlöletkampány. Ahogy az Úszó VB idejére is levették a Soros plakátokat, majd újra visszatették.  Tudják, hogy a gyűlölet szinten tartáshoz állandóan újabb és újabb dózisra van szükség.

 

Mindeközben erre az egyetlen kampányra 10 milliárdot költ el a kormány. Ez több mint az egyharmada az Akadémia működési költségeinek, amit most el akarnak venni a tudományos intézménytől, hogy működésképtelenné tegyék.

 

Ha a német kormány ill. az EPP elfogadja ezt az ajánlatot, akkor ezzel csak azt teszi nyilvánvalóvá, hogy mindenféle elvtelen kompromisszumra hajlandó, hogy megőrizze saját pozícióját az EP-ben. Hiszen, ha valóban hazugnak, kártékonynak, elfogadhatatlannak tartják ezt a kampányt, akkor az egyetlen kompromisszum az lehetne, hogy a kormány azonnal eltávolítja a plakátokat és leállítja a kampányt.

 

Ez lenne az egyetlen módja annak is, hogy a #magyaremberek érzékeljék, hogy a Fidesz meghátrálásra kényszerült, mert ismét átlépett egy határt.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>