Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Több mint ötszázan futottak a Budakeszi Vadasparkban
2016-09-06 15:30:13
Több mint ötszázan futottak a Budakeszi Vadasparkban

Több mint ötszázan futottak a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark a Pilisi Parkerdő Zrt-vel és a B-B Ultramaraton Kft-vel közösen döntött úgy, hogy a kora őszi időjárást, illetve a vadaspark és környéke csodálatos terepi adottságait kihasználva, terepfutóversenyre invitálja a helyi lakosokat, és a távolabbról érkező, aktív kikapcsolódásra vágyókat is.

 

A versenyen 7 egyéni és 1 csoportos kategóriában lehetett indulni, melyeket a szervezők úgy alakítottak ki, hogy a legkisebb óvodások és iskolások is tudjanak a rájuk szabott távokon indulni, de a rutinosabb sportolók, vagy a családostul nevezők se maradjanak kihívás és sportolási lehetőség nélkül. Nemenként az 1-3. helyezettek, minden távon és kategóriában érem és oklevél díjazásban részesültek, az egyes futamok abszolút 1. helyezett női és férfi versenyzői pedig serleggel mehettek haza. 

További híreink
Az elektromos autók töltésének folyamata is megállíthatatlanul fejlődik
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a töltés kapcsán érkezik. Ez a legfontosabb terület, hisz nagymé...
2024-04-22 15:35:20, Hírek, Színes Bővebben
Díjátadó borkóstolóval színesítve
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátadóra és Sétáló Borkóstolóra.
2024-04-21 21:49:36, Hírek, Színes Bővebben
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Fotóművészek Szövetsége szervezésében egy generációkat összefogó csoportos kiállítás látható Pécsen....
Bővebben >>