Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Tömeges kihallgatás az Országos Roma Önkormányzatnál
2016-09-20 14:15:54
Tömeges kihallgatás az Országos Roma Önkormányzatnál

Tömeges kihallgatás az Országos Roma Önkormányzatnál

Tömegesen kihallgatást tart a Nemzeti Adó és Vámhivatal az Országos Roma Önkormányzatnál – értesült az atv.hu több forrásból. Információik szerint szeptember 27-én és 28-án tartják a meghallgatásokat a hivatal 3. kerületi központjában. Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egy neve elhallgatását kérő képviselője a portálnak nyilatkozva elmondta: az idézés szerint a 2014. április 1. és 2015. július 31. közötti időszak pénzköltéseire kíváncsi a hivatal.

 

Vajda László fideszes ORÖ képviselőt 28-ára idézték be tanúként. Ő úgy tudja, hogy főként a „Híd a munka világába” pénzköltéseit vizsgálja a NAV. Hozzátette, hogy tudomása szerint nem csak képviselőket fognak kihallgatni, hanem mindenkit, akinek a fent már említett időszakban köze lehetett a pénzmozgásokhoz: családtagokat, külsősöket stb. „Én úgy tudom, hogy 150-200 ember is érintett lehet a kihallgatásokban” – mondta Vajda.

 

A képviselő szerint hamarosan változások állhatnak be az országos romapolitikában, ennek lehet az egyik előszele a tömeges kihallgatás. Emlékeztetett továbbá arra, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke nemrég arról beszélt az ATV-ben, hogy kiadják Farkas Flórián mentelmi jogát, amennyiben a legfőbb ügyész kikéri azt. Az is érdekes fejlemény, hogy egy hete kitették a miniszterelnöki biztost az európai ügyek parlamenti bizottságából.

 

(további részletek: atv.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>