Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Tony Curtis és Adolph Zukor emlékére
2016-08-29 15:30:26
Tony Curtis és Adolph Zukor emlékére

Tony Curtis és Adolph Zukor emlékére

A Magyar Hollywood Túra célja, hogy a Magyarországról elindult, magyar gyökerekkel rendelkező hollywoodi világsztárok emlékét megőrizze. A mátészalkai rendezvény a harmadik volt a sorban, Adolph Zukor / Czukor Adolf szülőfaluja, Ricse és William Fox / Fuchs Vilmos szülőfaluja, Tolcsva után.

 

A rendezvényt Dr. Cservenyák László, a Szatmári Múzeum igazgatója nyitotta meg. Bokor Balázs nagykövet, volt Los Angeles-i főkonzul, a Magyar Hollywood Túra ötletgazdája és igazgatója Tony Curtis és Adolph Zukor életéről tartott prezentációt. Mátészalka a fény városának, Hollywood bölcsőjének aposztrofálja magát.

 

Bokor Balázs meglepetésként lejátszotta a közönségnek Tony Curtis egyik lánya, Alexandra Curtis videó üzenetét, amit kifejezetten az augusztus 26-iki mátészalkai rendezvénynek küldött. Alexandra Curtis ösztönzi azt, hogy a magyar származású filmikonokra szülőföldjük minél nagyobb figyelmet fordítson. Édesapja nyomában, gyermekeivel hamarosan Magyarországra kíván látogatni. 

További híreink
Az elektromos autók töltésének folyamata is megállíthatatlanul fejlődik
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a töltés kapcsán érkezik. Ez a legfontosabb terület, hisz nagymé...
2024-04-22 15:35:20, Hírek, Színes Bővebben
Díjátadó borkóstolóval színesítve
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátadóra és Sétáló Borkóstolóra.
2024-04-21 21:49:36, Hírek, Színes Bővebben
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>