Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Török-német ütközet az Európa Bajnokságért
2018-09-22 13:25:17
Török-német ütközet az Európa Bajnokságért

Török-német ütközet az Európa Bajnokságért

Az UEFA értékelése szerint a németek által benyújtott dokumentum inspiráló, kreatív és kifejezetten professzionális víziót tartalmaz, míg bár Törökország összességében szintén pozitív értékelést kapott, a szakemberek számos kérdésben kritikai észrevételeket fogalmaztak meg a pályázatról.

 

A törökök esetében az emberjogi kérdésekben tapasztalt hiányosságokra hívta fel a figyelmet az UEFA jelentése, illetve kiemelte, hogy míg Németországban a 24 csapatos Eb megrendezéséhez szükséges infrastrukturális feltételek adottak, addig Törökországban több projekt még tervezés alatt van.

 

„Ezeknek a munkálatoknak az elvégzése a rendelkezésre álló időkerethez viszonyítva kockázatokat hordoz magában” – vélte az UEFA, amely hozzátette, hogy a német stadionok nagyobb kapacitással rendelkeznek, mint a török arénák.

 

Az európai szövetség végeredményben Németország pályázatát kiemelkedően jó minőségűnek, míg Törökországét magas minőségűnek ítélte.

 

Az UEFA végrehajtó bizottsága szeptember 27-én, Nyonban dönt a 2024-es házigazdáról. A németek eddig egyszer, 1988-ban rendeztek Eb-t. A törökök többször is sikertelenül pályáztak, legutóbb a 2016-os torna megrendezéséről maradtak le, Franciaországgal szemben.

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>