Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Történelmi mesterötöst rúgott a 20 éves focista
2018-10-20 11:10:47
Történelmi mesterötöst rúgott a 20 éves focista

Történelmi mesterötöst rúgott a 20 éves focista

Már a találkozó elejétől fogva a Frankfurt irányított, az első negyedórában Filip Kostic és Luka Jovic is gólt szerezhetett volna. Ezek a lehetőségek még kimaradtak, Sébastien Haller büntetőjénél már tehetetlen volt a vendégek kapusa. És ha egyszer sikerült megnyitni a gólcsapot, a frankfurtiak nem voltak hajlandóak elzárni azt.

 

A 26. percben Jovicnak is összejött a gól, akrobatikus mozdulattal talált az egykori Bayern-kapus, Michael Rensing kapujába. Nyolc perccel később már kétgólos volt a szerb, Haller parádésan tartotta meg a labdát a tizenhatoson belül, majd az érkező Jovic elé tálalt, aki kapásból a hálóba vágta a labdát.

 

Nem állt le a Frankfurt a második félidőben sem, ezt a játékrészt is egy Haller-gól indította el. Az 55. percben Jovic megszerezte harmadik találatát is, ezzel pedig már történelmet írt, hiszen ő lett a legfiatalabb szerb játékos, aki mesterhármast szerzett a Bundesligában.

 

Jovic azonban a 69. és a 72. percben is beköszönt, ezzel ő lett az első futballista, aki a Frankfurt színeiben egyetlen mérkőzésen öt gólt lőtt. Ráadásul a Bundesliga történetében ő lett a legfiatalabb játékos (20 évesen és 300 naposan), akinek összejött a mesterötös.

 

Győzelmével ideiglenesen megelőzte a Bayernt, és feljött a hatodik helyre a bajnokságban a Frankfurt, Jovic pedig egyetlen este alatt a góllövőlista élére ugrott. A szerb támadónak jelenleg hét találata van a bajnokságban, őt a Dortmundban eddig csak csereként pályára lépő Paco Alcácer követi, hat góllal.

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkoz...
Bővebben >>