Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Trehány munkát végez a felcsúti Mészáros
2014-07-14 11:42:44
Trehány munkát végez a felcsúti Mészáros

Trehány munkát végez a felcsúti Mészáros

Orbán strómanja és fociakadémiájának elnöke, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester az elmúlt években rengeteg közbeszerzést nyert el. Mészáros hivatása gázszerelő, vállalkozása pedig néhány éve csődbe ment. Mostanra milliárdossá vált és szeret is költeni: villát vett, a budapesti Kossuth téren pedig egy 27 milliós Mercedesszel fényképezték le, valószínűleg csak odaállt, hogy de szeretne egy ilyet karácsonyra.

 

Mészáros Lőrinc, elunva a Fidesz-kormány alatti villámgyors és mesés gazdagodását firtató kérdéseket, valami olyasmit nyilatkozott, hogy rengeteget dolgozik és hát tehetséges, na.

A cége csak 2014-ben, csak a fővárosban 9,51 milliárdért építhet csatornákat.

 

Például a XVIII. kerületben, ahol november óta kerülgetik az erre járó gépkocsik a gödröket, a beszakadt útburkolat, aminek egy részét a helyiek tömtek be, hogy ne legyen nagyobb baj - mutatta meg például a Bagamér utca egyik lakója a már-már szürreális utcaképet, amit a felcsúti polgármester, a pestszentimrei csatornázási munkálatokat elnyert Mészáros Lőrinc emberei hagytak hátra.

 

Az utcabeliek elmondása szerint a több tucat telefonhívás és a meglepetésre egy alkalommal meg is válaszolt polgármesteri levélváltás eredményeként néhány hónapja az önkormányzat emberei lekamerázták a feldúlt utcát, ám azóta semmi sem történt, pedig ha egy, a környéket nem ismerő autós beleszaladna valamelyik félméteresnél is mélyebb árokba annak könnyen tragédia lehetne a vége. A magára hagyott utcákban időről-időre megjelennek a közelben dolgozó csatornaépítő munkások, akik becsöngetnek a házakba arról érdeklődve, hogy akadna-e valamilyen munka időben elvégezhető fusi megbízatás, de az útburkolat rendbetételére sehogy sem tud sor kerülni.

 

Furcsa módon a Bagamér utca lakói közül nem mindenki ilyen balszerencsés. Mindössze húsz házszámmal lakik távolabb Csabafi Róbert fideszes képviselő, aki előtt csodák-csodája elkészült a csatornázás és az útfelújítás is, a háza előtt pedig szépen alakul a környezet.

 

forrás: Fővárosi Hírhatár

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amennyiben most készülsz belekezdeni a fogyókúrádba, felhívjuk figyelmedet, hogy csak óvatosan olvass tovább...
Bővebben >>