Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Túlzás...?; Lekerülnek a polcokról a Johnson & Johnson bőrfehérítő termékei
2020-06-23 17:31:40
Túlzás...?; Lekerülnek a polcokról a Johnson & Johnson bőrfehérítő termékei

Túlzás...?; Lekerülnek a polcokról a Johnson & Johnson bőrfehérítő termékei

A döntés mögött a George Flloyd halála kapcsán elindult tüntetések és a Black Lives Matter mozgalom vannak, ami kapcsán világszerte változtatnak a cégek az eddigi gyakorlatokon: nemrég például a Mars Food jelentette be, hogy megváltoztatják a fekete farmert ábrázoló Unce Ben’s csomagolását és nevét.

 

A J&J az Amerikai Egyesült Államok mellett Ázsiában és Közel-Keleten is forgalmazott olyan termékeket, amelyek bőrfehérítő hatásúak. „Az elmúlt hetekben kialakult párbeszéd világított rá arra, hogy néhány Neutrogena és Clean & Clear termékünk azt sugallhatja, hogy a fehér, vagy fehérebb jobb, mint valaki saját, egyéni bőrszíne. De ez sosem állt szándékunkban – az egészséges bőr a gyönyörű bőr” – írta a cég a közleményében.

 

A Clean & Clear termékvonalát főleg Indiában értékesítették, Ázsiában pedig egy olyan reklám is készült a sötét foltokat halványító Neutrogena termékekhez, amiben azt írják le, hogy még tökéletesebben fehérítenek.

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
2015 és 2023 között összesen 1360 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a Rogán Antal vezette minisztér...
Bővebben >>