Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Tűzifa nélkül hat kiskorú gyermekkel –nem érdekli sem Mészárost, sem Mága Zoltánt
2019-10-16 16:10:05
Tűzifa nélkül hat kiskorú gyermekkel –nem érdekli sem Mészárost, sem Mága Zoltánt

Tűzifa nélkül hat kiskorú gyermekkel –nem érdekli sem Mészárost, sem Mága Zoltánt

Váradi Lászlóné szeptember 25-én nyílt levélben kérte Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy ők is részesülhessenek azokban a támogatásokban, amelyeket mások megkapnak. „Szociális tűzifa, iskolatámogatás, óvodatámogatás, letelepedési támogatás, itt Zalatárnokon a Rendszeres gyermekvédelmi támogatáson kívül semmit nem kapunk, pedig halmozottan hátrányos helyzetűek vagyunk, amit a hivatal állapított meg” – írta levelében, melyet az MSZF még aznap továbbított a miniszterelnök címére.   

 

 A panaszos levelére nem érkezett válasz a miniszterelnöki hivataltól. Helyette a "Tájékoztatási és Módszertani Osztály munkatársai" aláírással a következő név nélküli választ kapta a Magyar Szociális Fórum: "Kérjük javasolják az érdeklődő hölgynek, hogy kérésével forduljon országgyűlési képviselőjéhez, aki 2018-tól Vigh László és a laszlo.vigh@parlament.hu címen érhető el. Üdvözlettel: Tájékoztatási és Módszertani Osztály munkatársai.”

 

A családanya még aznap levelet írt Vígh Lászlónak, de kérelme süket fülekre talált. A Fidesz országgyűlési képviselője még csak nem is reagált rá.

 

Szombaton a következő levél érkezett Váradi Lászlónétól az MSZF címére: „Az idén sem lesz szociális tűzifa a zalatárnoki hivatalban. Sajnos a hideg idő (tél) miatt az alvállalkozók leállnak munkájukkal, sajnos csak tavasszal tudunk ismét dolgozni, így elég nehezen élünk, ami kis jövedelmet kapunk, kevés a megélhetésre és a rezsi költségre. Sajnos fát nem tudunk venni, 6 kiskorú gyermek van a háztartásunkban, legjobban most tűzifára lenne szükségünk, van egy légcső asztmás és egy Krupp kóros unokám. Tisztelettel kérem, ha valaki tud nekem és családomnak tűzifával segíteni, vagy bármilyen segítséget elfogadunk, előre is köszönöm, aki elolvassa levelem, maradok tisztelettel egy csalódott 8 gyermekes családanya”.

 

Mint ismert, 700 millió forint gyűlt össze néhány hete egy izomsorvadásban szenvedő kisfiú gyógyítására indított gyűjtés eredményeként. Mint az anya köszönő posztjában jelezte, hálás Mága Zoltánnak és Mészáros Lőrincnek a nagylelkű segítségükért.

 

(kép: illusztráció)

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az intim játékszerek világa az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, új dimenziókat nyitott a sze...
Bővebben >>