Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Új kerékpárutat adtak át a Börzsönyben
2016-05-17 14:16:23
Új kerékpárutat adtak át a Börzsönyben

Új kerékpárutat adtak át a Börzsönyben

Az 55 millió forintos fejlesztés keretében megépült egy négy kilométeres új kerékpározható út, tíz kilométer hosszan felújítottak és kerékpárral is járhatóvá tettek egy már meglévő utat, valamint megújult egy hat méter széles híd, két pihenőhelyet alakítottak ki, és megszépült két forrás is.

 

A Királyrét és Nógrád közötti kerékpározható út lehetővé teszi, hogy például Kismarosról elindulva Királyréten, Nógrádon át el lehessen kerekezni a Diósjenő-Kemence, majd az Ipoly-völgyben, azután az EuroVelo hálózatra csatlakozva visszajuthassunk a kiindulási állomásunkra. A mostani szakasszal együtt már egy száz kilométeres kerékpározható hálózat áll a kerékpárosok rendelkezésére a Börzsönyben, amely biztonságos közlekedést tesz lehetővé a családok számára is.

 

A kerékpárosokat szolgáltatásokkal is segítik: a nagymarosi bringaponton kölcsönzési és szervizelési lehetőség van, továbbá a Magyar Természetjáró Szövetség közreműködésével kerékpáros elsősegély helyek is találhatók több ponton.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>