Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Angelika napja van.
Újabb gyanú a szombathelyi drogügyben
2013-10-30 14:11:46
Újabb gyanú a szombathelyi drogügyben

Újabb gyanú a szombathelyi drogügyben

Újabb meg nem nevezett szombathelyi fideszes döntéshozókat, helyi vállalkozókat és intézményvezetőket, illetve egy volt rendőrtisztet is gyanúsít Czeglédy Csaba, az MSZP önkormányzati frakcióvezetője, aki a Nemzeti Nyomozó Irodához fordult.


A szocialista politikus szombathelyi sajtótájékoztatóján közölte: információi szerint az érintettek az Adrián és a Balatonon szervezett hajóutakon prostituáltak társaságában szórakoztak, és drogot fogyasztottak.  Czeglédy elmondása  szerint a drogot és a prostituáltakat a szombathelyi szervezett bűnözés biztosította. Az üggyel kapcsolatos bizonyítékokat már átadta a Nemzeti Nyomozó Irodának, amelynek szerinte vizsgálnia kell azt is, hogy az említett bűnözői körök mit kértek szolgáltatásaikért cserébe, közölte a szocialista politikus.


Czeglédy Csaba  szerdai sajtótájékoztatóján ultimátumot adott azoknak, akik részt vettek az említett hajóutakon; tárják a nyilvánosság elé azt, hogy ott voltak; ha ezt nem teszik meg, ő fogja megnevezni őket
Az MSZP-s frakcióvezető ugyanakkor leszögezte, azt  nem állítja, hogy mindenki drogozott, aki a részt vett az említett hajóutakon, de akik ott voltak, azoknak tudomása lehet azt ott történtekről.

 

Czeglédy azt is hangsúlyozta, Lazáry Viktornak és fideszes társainak nemcsak egy egyszeri alkalom, vagy pár alkalom volt, amikor drogot fogyasztottak, hanem "ez az életmódjuk részévé vált az elmúlt években".


-naan-

További híreink
Szeretnél jobb teljesítményt nyújtani?
Nem is kérdés, hogy mindenki mindenhol szeretne jobban teljesíteni, de ez a teljesítménykényszer sokszor a visszájára fordul, és több borsot tör az ember orra alá. Különö...
2023-01-27 15:01:42, Hírek, Aktuális Bővebben
Ügynökmúlttal vádolják Dinnyés József
Ügynök volt Dinnyés József, a híres, ellenzékinek számító polbeat-énekes – legalábbis ezt feltételezik az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára által közölt ren...
2023-01-26 09:41:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Rákay Philip Károly a többmilliárdos Aranybulla bukása után a mohácsi csatáról tervez hősi eposzt
Az új médiamogul szerepében tetszelgő Rákay Philip megosztotta újabb filmtervének ötletét: ezúttal a mohácsi csatáról készít filmet.
2023-01-17 12:16:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyian szeretnénk a lehető legdinamikusabban haladni a feladatokkal, de sokszor nehezítik meg a dolgunkat...
Bővebben >>