Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Újabb NER-gyöngyszem a kórházi rohadásról
2019-01-21 12:20:28
Újabb NER-gyöngyszem a kórházi rohadásról

Újabb NER-gyöngyszem a kórházi rohadásról

Behoztam egy hálóinget is, mert előző nap szóltak, hogy lehet, hogy nem lesz vagy nem lesz tiszta hálóing, így, ha nem hozok magamnak, pucéran elég kellemetlen lenne az egész procedúra. Leginkább nekem. Kajáról is gondoskodjak+innivalóról, mert 1 napos bent tartózkodás esetén nem jár, hiába fizetem a TB-m... Az osztály a 2. emeleten van, a lift nem működik. Az ablakokat nem tudtuk kinyitni a kórteremben.

 

A Férjem nem jöhetett be hozzám a kórterembe, egész nap étlen-szomjan vártam sorstársaimmal a soromra. Reggel 8-ra rendeltek be, este 6-kor ehettünk, amikor már szó szerint az ájulás kerülgetett.

 

A műtét fél 3-kor volt, előtte 1 órával kellett volna megkapnunk a gyógyszereinket. Fél órával előtte bejött egy nővér és megkérdezte, hogy ugye, már mindannyian megkaptuk a gyógyszereinket?!

 

Hiányos információk, bizonytalanság, hűvös tárgyilagosság..., még akkor is, amikor egy kedves szobatársamnak a kisbabáját - igaz, még embrió korában, de ez nem változtat semmit a tragédián - eltávolították. Se idő, se egy vigasztaló, jó szó, se egy pszichológus!

 

De hová is gondolok! Mi, a 3 szobatárs igyekeztünk betölteni ezt a szerepet, több-kevesebb sikerrel... Zárójelentés nincs, majd valamikor jövő héten. Hétvégén olyat nem írnak.

 

 

Nekem még szerencsém volt, egy tündéri doktornőt fogtam ki, aki bejött hozzám a műtét után és érdeklődött a hogylétemről, ellátott tanácsokkal az utókezelést illetően. A nővér is készségesen válaszolt a kérdéseinkre. A többiek orvosai sehol...

 

Tudom, hogy nem az ott dolgozók hibája. Az egyik szobatársam volt aznap a 27. beteg a műtőben.

 

Mindeközben 640 millió Ft-ért hokiakadémia épül Csíkban, magyar anyagi támogatással, ML alias OV megint gazdagabb lett pár milliárddal, OV puritán rezidenciáján puritán ebédjét fogyasztja... emberek fagynak meg fűtetlen lakásaikban vagy az utcán, nyugdíjasok imádkoznak a Jóistenhez, hogy ne késsen még egy napot a kisnyugdíjuk, mert így is már napok óta koplalnak, fáznak... és a sor végtelen...

 

A magyar egészségügy tehát láthatólag hasít és világszínvonalú, érdemes meggyőződni róla élesben is. Soha többé közellátást! Összespórolom inkább magán orvosokra a pénzt!

 

Ja, és rohadjon meg az egész szemét, aljas, mocsadék fideszes rendszer és bagázs! 20 éve voltam utoljára kórházban és százszor jobb volt a helyzet! O1G!!!

 

(mivel teljes neve közlésére nem hatalmazott fel a szerző, az írás R.V. közösségi oldalán jelent meg)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>