Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Újabb ostromra indulnak a közmédia épülete ellen az ellenzéki képviselők
2019-09-28 12:02:08
Újabb ostromra indulnak a közmédia épülete ellen az ellenzéki képviselők

Újabb ostromra indulnak a közmédia épülete ellen az ellenzéki képviselők

Immár bírósági felhatalmazás megerősítésével, miután első fokon ítéletet hirdetettek abban a perben, ami arról szólt, hogy tavaly év végén, amikor az ellenzéki képviselők „megszállták” a közmédia Kunigunda utcai székházát, az MTVA kezdeményezésére az óbudai jegyző birtokvédelmi végzéssel akarta kidobatni a honatyákat az intézményből. Az MTVA-t öt ellenzéki képviselő, Kunhalmi Ágnes (MSZP), Varju László (DK), Gréczy Zsolt (DK) , Vadai Ágnes (DK) és Oláh Lajos (DK) perelte be.

 

A Fővárosi Törvényszék közleményben ismertette az eljáró budapesti II. és III. kerületi bíróság ítéletét, amely szerint a bíróság elutasította az óbudai jegyző tavaly decemberi birtokvédelmi határozatát.

 

Az MSZP közleményben követeli, hogy bocsánatot kérjenek az MTVA vezetői a decemberi atrocitásért:

 

„A közmédia nem terjesztheti tovább a hazug rágalmait az MSZP és a többi ellenzéki párt azon országgyűlési képviselőiről, akik tavaly decemberben az MTVA épületében tárgyalni akartak az állami média vezetőivel. A bíróság ugyanis kimondta, hogy a képviselők jogszerűen tartózkodtak az épületben, mivel a köz érdekében végezték a munkájukat.

 

Az ítélet egyértelmű, sem az óbudai jegyző, sem a rendőrök nem intézkedhettek volna a képviselőkkel szemben, mert a tevékenységükkel nem akadályozták az állami média működését.

 

A hírhamisító Papp Dánielnek ezzel újabb papírja lett arról, hogy hazudik. Ugyanis majdnem egy éve sikertelenül próbálja az ellenzék akcióját lejáratni és a képviselőket hamis vádakkal rágalmazni.

 

Ez csak egy győzelem, de az MSZP továbbra is azért küzd, hogy az MTVA székházában elkövetett valamennyi törvénysértésért felelősségre legyenek vonva az elkövetők. Azok is, akik erőszakot alkalmaztak az országgyűlési képviselőkkel szemben, azok is, akik erre parancsot adtak és azok is, akik megpróbálják eltussolni a felelősségre vonást.

 

Az MSZP elvárja, hogy Papp Dániel a majdnem egy éve tartó, elbukott lejárató hadjárata után vállalja a felelősséget és mondjon le, továbbá, hogy az MTVA kérjen bocsánatot a megrágalmazott képviselőktől.”


(forrás: szabadhir.hu)

 

Utoljára frissítve: 2019-09-28 11:47:29

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bárm...
Bővebben >>