Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Újpesten dől a (köz)pénz a nyugdíjasvoksok begyűjtésére
2019-10-05 12:49:19
Újpesten dől a (köz)pénz a nyugdíjasvoksok begyűjtésére

Újpesten dől a (köz)pénz a nyugdíjasvoksok begyűjtésére

 

Néhány napja írtunk arról, hogy az adófizetők pénzéből kapnak választási csomagot az újpesti nyugdíjasok.

 

Eddig csak krumpliosztásal próbálkoztak a szavazatvásárlás terén, de most már odáig megy a budapesti IV. kerületi fideszes polgármester-jelölt, hogy élelmiszercsomagot ad a kerület nyugdíjasainak. Az elmaradhatatlan krumpli mellé.

 

 

Az újpesti nyugdíjasokat a 10 kiló ajándék krumpli mellett a következő csomaggal lepi meg az újrainduló fideszes polgármester, természetesen közpénzből:

 

• Omnia Silk kávét (250 g),

• Lipton Earl Grey teát (25 filter),

• Virágmézet (350 g),

• Hajdu fodros kocka tésztát,

• Hajdu eperlevél tésztát,

• egy pár gyulai kolbászt.

 

Hogy nem csak krumplival él az ember, mi sem bizonyítja jobban, hogy a héten már meg is kezdték Wintermantelék a szégyenteljes ételosztást, amit a helyiek természetesen(?) hosszú tömött sorokban álltak ki.

 

 

Mindezt, az újbudai Hoffmann polgármesterhez hasonlóan itt is megfejelik egy izzócsomaggal, amihez még személyi igazolvány sem kell, mindössze az úgynevezett „újpestkártya”, amin keresztül természetesen regisztrálják a helyi lakosok adatait. Ez utóbbira külön átvételi „irodát” is nyitottak az újpesti piacon, amivel szinte naponta eldicsekszik a polgármester.

 

 

Akinek ennyi jó sem elég, az a postaládájából kihalászhatja az önkormányzati fideszes propaganda méregdrága kiadványait, melyeket szintén az adófizetők pénzéből és megkérdezése nélkül tolnak le a postaládákon keresztül a lakosok torkán.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság nincs olyan ember, akit ne érintene a stressz valamilyen szinten, abban viszont nagy különbségek mu...
Bővebben >>