Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Ungár Péter bejelentette, amint Puzsér Róbert bejelentett
2018-10-11 11:58:33
Ungár Péter bejelentette, amint Puzsér Róbert bejelentett

Ungár Péter bejelentette, amint Puzsér Róbert bejelentett

A legutóbb a HírTV-ben műsort vezető Puzsér az ígérete szerint nem egyik vagy másik párt győzelméért fog dolgozni, "hanem egy élhető Budapest megteremtéséért": ezt jelenti a program alapját jelentő „Sétáló Budapest” koncepció.

 

„Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győzni fog, én azonban nem a személyét és nem a politikai pártját kívánom kihívni. Megpróbálom meggyőzni a budapestieket, hogy szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára" - mondta Puzsér a küldött közleményben s hozzátette:

 

"Egy olyan nagyvárost képzelek el, amely nem az autók, hanem az emberek otthona, nem a polgárháború újabb színpada, hanem egy a mainál jobb minőségű élet tere. Azért hívom ki Tarlós Istvánt, mert Budapest az otthonom – az ember pedig igényes az otthonára.”

 

Puzsér egyetlen programpontja a Sétáló Budapest víziója – vagyis hogy legyen Budapest belső városrésze összefüggően besétálható és teljesen autómentes.

 

Ungár Péter az ATV műsorában az LMP nevében kijelentette, nem támogatják az előválasztást az ellenzéki jelölt kiválasztásánál. Ők tudják, mire van szüksége Budapestnek. Ezért Puzsér Róbertet támogatják.

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>