Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Ungár Pétert nagy nyilvánosság előtt elfenekelte az anyukája, Schmidt Mária
2018-06-18 17:31:01
Ungár Pétert nagy nyilvánosság előtt elfenekelte az anyukája, Schmidt Mária

Ungár Pétert nagy nyilvánosság előtt elfenekelte az anyukája, Schmidt Mária

Az alábbi, több mint érdekes szerkesztőségi állásfoglalás jelent meg a Figyelő honlapján:

 

„A Figyelő szerkesztősége elfogadhatatlannak tartja, hogy a kiadójában kisebbségi tulajdoni hányadot birtokló Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő újságírókat fenyegessen meg.

 

A politikus arra ragadtatta magát, hogy az Echo TV Troll című műsorának szereplőinek - köztük az általa is tulajdonolt Figyelő belpolitikai rovatvezetőjének - azt üzente, ha egyszer a NER-nek vége lesz, az ő oldaluk sem lesz méltányos, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. A képviselő a PestiSrácok Polbeat című műsorában tett kijelentése újságíró kollégánk elbocsátására vonatkozóan szintén átlépett egy határt.

 

Egy demokráciában, bármelyik oldal politikusától az ilyen nyílt színi fenyegetőzés megengedhetetlen. Az újságírók ugyanis csupán éltek a szabad véleménynyilvánítás eszközével, és ezért megfenyegetni őket csak diktatúrákban szokás. Reméljük, Ungár Péter csak az első felindulásában ragadtatta magát ilyen mondatokra, és a későbbiekben tartózkodni fog a hasonló megfogalmazásoktól.

 

 

Szerkesztőségünk miközben visszautasítja ezeket az állításokat, bízik abban, hogy a képviselő sokkal megfontoltabban és higgadtabban nyilvánul meg sajtóügyekben a jövőben. Ez neki, és pártjának is több hasznot hozhat majd. Ehhez, és parlamenti munkájához is sok sikert kívánunk neki!”

 

Függetlenül attól, hogy mit gondolok amúgy Ungár ténykedéséről, ez a cikk valami egészen elképesztő – kommentálja a történteket a blog szerzője.

 

Az állami pénzekkel vastagon kibélelt, a Rogán-féle propagandaminisztériumból kézivezérelt fake news gyártásban lelkesen részt vevő, a Soros zsoldosnak kikiáltott civil szervezetek nem közszereplő tagjait a legsötétebb időkre emlékeztető módon listázó Figyelő "újságírói" sértődötten lediktátorozzák egy ellenzéki párt képviselőjét, mert azt merte mondani, hogy egyszer majd ezekkel a tetteikkel el kell számolniuk. Lényegében megfenyegették Ungárt, hogy többet ilyen elő ne forduljon.

 

Azért ez már tényleg a pofátlanság csúcsa.

 

Ami meg aztán végképp #OnlyInNER, hogy a nevezett képviselő a családja révén kisebbségi tulajdonos abban a lapban, ami most így nekiment, tehát ha úgy vesszük, az Orbán seggéből politizáló oligarcha anyuka alázta nyilvánosan a renitens fiacskáját.

 

Ilyen ország tényleg nincs még egy – írja a fedor.blog.hu.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
Bővebben >>