Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Úristen - Joshi Bharat elköltözött Mászáros Lőrinc exétől
2022-05-01 11:56:31
Úristen - Joshi Bharat elköltözött Mászáros Lőrinc exétől

Úristen - Joshi Bharat elköltözött Mászáros Lőrinc exétől

A románcnak eredetileg nagy jövőt jósoltak, hiszen Joshi Bharat a harmincéves házasságából lépett ki Kelemen Beatrix kedvéért, illetve az összeköltözés is arra mutatott, hogy komolyan gondolja a dolgot az újdonsült pár. A kapcsolat végét azonban már hetekkel ezelőtt megszellőztette a Blikk.

 

A Story információi szerint a műsorvezető Budapest belvárosába költözött, ráadásul ugyanabba a kerületbe, ahol volt felesége, Szabó Csilla is él, így lényegében pár percnyi távolságra lakik praktikusan a korábbi feleségétől.

 

„Már többször láttuk Joshi Bharatot a szemközti lépcsőházból kijönni-bemenni” – idézte a bulvárlap az egyik helyi lakost. A Story szerint az is indokolhatta a helyválasztást, hogy a műsorvezető idősebbik lánya is arrafele lakik, valamint hogy a fiatalabb, közös lányuknak így egyszerűbb lesz ingáznia köztük.

 

Korábban Kelemen Beatrix tévécsatorna indításával is kísérletezett, ahol Joshi Bharat műsorvezetőként is feltűnt, azonban később Kelemen eladta a Life TV-t üzemeltető cégét Vaszily Miklósnak. Ezt követően Bharat felmondott a csatornánál.

 

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szerv...
Bővebben >>