Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Utolsó megjegyzés a tusványosi őrjöngéshez
2022-07-25 16:51:11
Utolsó megjegyzés a tusványosi őrjöngéshez

Utolsó megjegyzés a tusványosi őrjöngéshez

Hiszen míg az Európába érkező muszlimok egy jelentős része ellenséges területnek, ellenséges világnak, ellenséges kulturális közegnek tekinti a zsidó-keresztény világot, s ezért támadnak ellene, addig a zsidóság sosem törekedett arra, hogy a saját képére átalakítsa a befogadó országot, épp ellenkezőleg: dolgozott annak fejlődésén, hozzájárult annak kultúrájához, civilizációjához.

 

Ez azért nagyon vicces, mert próbálták volna ugyanezek mindezt azoknak elmagyarázni, akik a fajelmélet megalkotóiként és alkalmazóiként meggyőződéssel vallották, hogy a kereszténységtől idegen zsidóság Európa bacilusa, féregként rágják szét az európai keresztény nemzetek testét, romlott nyelvükkel elcsúfítják a magyar nyelvet, összeesküvésen alapuló nemzetek fölötti háttérhatalmukkal azon vannak, hogy lerombolják a keresztény népek világát.

 

Tönkretegyék azt, gazdaságilag kiszipolyozzák, istengyilkos és kútmérgező nép, a kereszténység örök ellensége, gyermekgyilkosok, Júdás leszármazottai, a népeket nyomorba taszító extraprofit elkötelezettjei, nemzethez nem kötődő, örökké idegenszívűeknek megmaradó, erkölcsi és fizikai fertő, ezért a „zsidó szenny kiküszöbölendő”, s velük szemben a teljes tisztogatás végrehajtandó. És még hosszan sorolhatnám. Vagyis így gondolkodik az, aki fajokra osztja fel az egységes fajú emberiséget, ám a felosztásával szemben nincs helye racionális érvnek, vagy annak, hogy ezek vagy azok elmondják: de hiszen épp ellenkezőleg: mi egészen mások vagyunk, mint amiknek tetszenek gondolni minket.

 

És még valami: az egyik leghánytatóbb mondata a beteg elmének így hangzott: „az EU mindenkinek kötelezően csökkenteni akarja 15 százalékkal a gázfogyasztását. Nem látom, hogy hogy kényszerítik ki. Bár erre van német know-how... Régebbről, úgy értem...” Tévedés, ezt nem a németek kapták, hanem az egész civilizált világ: aki ezzel szórakozik, az tényleg kiírja magát ocsmány tahóságával a civilizált világból.

 

Mit szólt volna a sportot szerető Orbán, ha egy német sportriporter azzal viccelődött volna, hogy a magyar úszósport azért olyan sikeres, mert volt magyar know-how, „régebbről, úgy értem”, amikor a magyarok sikeresen úsztattak a Dunában.

 

                                                                                ***

Mint ismert, Orbán a tusványosi rendezvényen többek között arról beszélt, hogy bár most kevesebb szó esik a migrációról, de a helyzet változatlan, Soros György és a brüsszeli erők még mindig ránk akarják kényszeríteni a migrációt, bíróság elé citálták Magyarországot, „el is vagyunk ítélve” – mondta a miniszterelnök, aki szerint ezt az ítéletet eddig csak az ukrán válság miatt nem kezdték el végrehajtani.

 

„Mi csak azt kérjük, hogy ők ne akarják ránk kényszeríteni azt a sorsot, amit mi nem sorsnak, hanem végzetnek látunk egy nemzet számára.”

 

A miniszterelnök szerint az internacionalista baloldal csele, hogy Európában eleve kevert népesség él. Orbán azt mondta, ez szemfényvesztés. Van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és ahol európai népek keverednek, mint a Kárpát-medence.

 

„Mi nem vagyunk kevert fajúak” – mondta, „és nem is akarunk azok lenni”.

 

Utoljára frissítve: 2022-07-25 16:54:09

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>