Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Valami nagyon nincs rendben a lakosság tűréshatárával - újabb családirtás történt, most Hevesben
2019-09-02 15:38:09
 Valami nagyon nincs rendben a lakosság tűréshatárával - újabb családirtás történt, most Hevesben

Valami nagyon nincs rendben a lakosság tűréshatárával - újabb családirtás történt, most Hevesben

A nyomozók a helyszínen megállapították, hogy az elhunytak halálát idegenkezűség, feltehetőleg a leánygyermek édesapja okozta. A rendőrök az ingatlan másik helyiségében megtalálták a férfi holttestét is, aki feltehetőleg öngyilkos lett.

 

Legutóbb alig egy hete egy budapesti, II. kerületi társasházi lakásban találtak rá egy 31 éves édesanya és 4 éves gyermeke vérbe fagyott holttestére. A nő élettársa, egy 35 éves férfi (a kisfiú apja), miután a család kutyáját is leszúrta, magával is végzett.

 

Amit látunk, az a jéghegy csúcsa. A média ingerküszöbét egy sima verés, fojtogatás, a nagylány megerőszakolása nem éri el.

 

Mint ahogy a gyerekprostitúcióról is csak akkor hallunk, amikor épp valahol elkapnak egy stricibandát, és már bele se gondolunk, hogy kettő vagy tizenkettő intézezis lány várta vendégeit egy zürichi, amszterdami vagy brémai kupiban, ahelyett, hogy iskolában lett volna, amint az 15-16 évesen még kötelessége lett volna.

 

De így is, hogy csak a legdurvább dolgokról van újsághír, így is legkésőbb két-három naponta jön vagy egy családon belüli erőszakos, vagy gyerekprostitúciós hír. Az 5%-os növekedés országában. Az egyik egy frusztrációs alapú bűncselekmény (valakin kitöltik a dühöt, a feszkót) a másik pedig a legtipikusabb nyomorbűncselekmény a kábítószer mellett, amelyből már hír sincs, annyira nem mennek rá egy kis herbálra, biofűre, mikor hogy hívják az aktuális patkánymérget.

 

Néhány napja követek egy kormánypárti mémoldalt (napi vonaglás, ha valakit esetleg érdekel) ahol izomból nyomják, illetve az angolból felmentett Bede nevű futballork oldaláról osztják a képeket a zsúfolt áruházi parkolókról, fesztiválokról, "milyen nyomor?" mottóval. (Illetve, azt nem tudják, a mottó mit jelent, de erre gondolnak.)

 

Nekem hiszel, vagy a szemednek - kérdezi a propaganda, nagyon hangosan. Nem véletlenül.

 

Diétás Magyar Múzsa; kép:szabolcsihir.hu

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghat...
Bővebben >>