Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Valami nem kerek: Lukácsi Katalin Jézushoz hasonlítja a Marvel-fikció hőseit
2019-05-05 11:34:58
Valami nem kerek: Lukácsi Katalin Jézushoz hasonlítja a Marvel-fikció hőseit

Valami nem kerek: Lukácsi Katalin Jézushoz hasonlítja a Marvel-fikció hőseit

Zavarba ejtő önvallomással Jézushoz hasonlította az amerikai szórakoztatóipar jelenleg divatos és népszerű fantomhőseit, a Marvel-univerzum képregényfiguráit A KDNP-ből viharos körülmények között kilépett ,jelenleg a Márki-Zay-féle Mindenki Magyarországa Mozgalmat erősítő Lukácsi Katalin.

 

Hogy mindez bensőséges önvallomás vagy kínos szerepzavar volna, döntse el a kedves olvasó:

 

„XXIII. Jánosnak tulajdonítják a mondást, hogy az ember sose olyan nagy, mint amikor letérdel. Ismert az a rajz, amikor Jézus hősök között ülve a világ megmentésének történetét meséli.

 

Hívőként semmi okunk ostorozni a szuperhősfilmeket. És nem csak azért nem, mert Amerika Kapitánya hívő katolikusnak lett megalkotva, vagy amiért még az Infinity War-ban Quill-t azáltal azonosítanak földinek, mert Jézust említi Urának.

 

A Marvel filmek ugyanolyan szerepet töltenek be ma, mint a hőseposzok régen. És az a gyermek, akinek Amerika Kapitány lesz a példaképe (ha már ennyit emlegetem, nekem ő a kedvencem), nem fog rossz úton elindulni. Meg kell találni a bennünk szunnyadó Vasembert, Thort, Amerika Kapitányát, ahogy nekik is voltak gyarlóságaik, mi is nézzünk szembe velük.

 

Egy szuperhős sem tökéletes, mind gyarlók vagyunk, de az ember arra hivatott, hogy felülemelkedjen önmagán. És az ember soha nem olyan magas, mint amikor térden áll” – kommentálta a bizarr gesztust Lukácsi Katalin.

 

További híreink
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Mit mutat a pénzügyek jövője a kereskedők számára?
A technológia folyamatosan fejlődik, pláne a digitális és pénzügyi világban. Ezzel valószínűleg nem mondtunk újdonságot, viszont az is egyértelműen látszik, hogy a fejlőd...
2024-04-09 17:47:05, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj miatt mondták fel – írja a Hvg. A 27 bérlőből mindössze 4 fog...
2024-04-04 17:38:50, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyarországon a költészet napját József Attila születésnapján, április 11-én tartják 1964. óta.
Bővebben >>