Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Választást akar nyerni az MSZP új elnöke
2016-06-26 18:01:02
Választást akar nyerni az MSZP új elnöke

Választást akar nyerni az MSZP új elnöke

Molnár Gyula úgy fogalmazott: a következő két esztendőben mind a tartalmi és szervezeti kérdésekben, mind pedig a párt kommunikációjában a kormányváltást kívánja szolgálni. Egy hatékony, szolidáris, erős és működőképes szocialista párt legyen ott, amikor a választóknak dönteni kell arról, hogy hogyan tovább Magyarország – mondta.

 

A Botka Lászlót váltó Hiller István hitet tett egy határozott, erős, karakteres és sikeres MSZP mellett. „Molnár Gyulával jól fogunk tudni együttműködni, jól kiegészítjük egymást” – mondta. Hiller István, mint fogalmazott, össze kívánja kötni a modern nemzet fogalmát a modern baloldaliság fogalmával. „Össze akarom kötni a büszke európaiságot a büszke magyarsággal” – hangoztatta.

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Tudományegyetem, mint konzorciumvezető és hat konzorciumi partnere (HUN-REN Kísérleti Orvostudományi K...
Bővebben >>