Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Valódi lehet a Lazáry-videó
2013-10-03 09:25:17
Valódi lehet a Lazáry-videó

Valódi lehet a Lazáry-videó

Átvette a nyomozást a szombathelyi drogvideó ügyében a Nemzeti Nyomozó Iroda.

 

A Blikk információi szerint a szervezett bűnözés elleni főosztály munkatársai már Szombathelyen vizsgálódnak, elkezdődött az adatgyűjtés, és kihallgatások is lesznek. A lap értesüléseit az NNI is megerősítette, így valószínű, hogy valóban nem manipulált felvételről van szó, hanem az elhíresült videón Lazáry Viktor, Szombathely fideszes alpolgármestere látható, miközben feltehetően kokaint szippant.

 

Lazáry Viktor pénteken vizeletmintát is adott, hogy ártatlanságát bizonyítsa, ám mivel a kokain körülbelül 12 óra alatt kiürül a szervezetből, így sokat nem kockáztatott a pisiléssel. Többen követelték is ezek után, hogy az alpolgármester haj-, vagy körömmintát adjon, abból ugyanis biztosabban megállapítható, hogy használt-e kokaint Lazáry.

 

-naan-

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>