Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Varga Judit szerint Kövér László tiszteli a nőket - legalább annyira, mint VIII. Henrik
2020-05-10 20:01:53
Varga Judit szerint Kövér László tiszteli a nőket - legalább annyira, mint VIII. Henrik

Varga Judit szerint Kövér László tiszteli a nőket - legalább annyira, mint VIII. Henrik

Helyes a bőgés, Oroszlán! Elvégre Jeanne d’Arcot is azért küldte a máglyára Pierre Cauchon beauvais-i püspök, mert így akarta kifejezni a nők iránti tiszteletét, s a máglyahalállal kívánta megóvni az orléans-i szüzet a hozzá méltatlan helyzettől.

 

És persze VIII. Henrik is azért fejeztette le Boleyn Annát és Catherine Howardot, mert így kívánta kifejezni irántuk tanúsított tiszteletét, s a vérpaddal elérni, hogy ne kerüljenek méltatlan helyzetbe.

 

A bostoni fojtogatóról már nem is beszélve, aki szintén a nők iránti tiszteletét kívánta kifejezésre juttatni, s a fulladásos halál előidézésével meggátolni az áldozatokat abban, hogy méltatlan helyzetbe kerüljenek.

 

A példák tetszőlegesen szaporíthatók, én ehelyett azonban szeretném kifejezésre juttatni sajnálkozásomat Varga Juditnak, aki most irigykedhet az ellenzék soraiban ülő nőkre, mert őket bezzeg tiszteli Kövér, mi több, erős szenilizálódásnak indult nagypapa módjára óvja-félti-szeretgeti is valamennyit, nehogy méltatlan helyzetbe kerüljenek, ám rá, a kormánypárti Varga Juditra, nem baszik egy öltést sem.

 

Arról nem beszélve, hogy a hízelkedéssel és a szolgai lojalitással teszi ki magát az ember az igazán méltatlan helyzeteknek.

Utoljára frissítve: 2020-05-10 20:05:41

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>