Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Varga miniszter Erdélybe ment a gazdaságpolitikáját leköpni
2018-07-28 13:04:39
Varga miniszter Erdélybe ment a gazdaságpolitikáját leköpni

Varga miniszter Erdélybe ment a gazdaságpolitikáját leköpni

Meg azt is, hogy ha “egy holland kkv-t és egy magyart összehasonlítunk, akkor hatékonyságban, termelékenységben jelentős a különbség. És a holland javára.” Meg azt is, hogy “a magyar kis- és középvállalkozások nem képzik a munkavállalóikat.” Meg azt, hogy gyenge az innovációs képesség, “sokuknak egy nyomorult honlapja sincs!” Meg azt is, hogy “más ötletéből állítanak elő terméket.”

 

Meg azt is, hogy nem tudnak idegen nyelveket, s - ironizált Varga - “várhatjuk, hogy a magyar legyen világnyelv vagy egy tolmácsgép kifejlesztését.” Meg azt, hogy nincsenek  “zászlóshajóink", vagyis világszerte ismert magyar márkák. Tegyük fel a kérdést: egy franciának, milyen magyar márka jut eszébe? Semmi!”

 

Hát így. Na most az a helyzet cukorka miniszter urak, hogy ennek az országnak egy (azaz 1) lakossága van, amelynek jelentős részét sikerült elhülyíteniük: lásd oktatási rendszer teljes - Parragh-féle - leamortizálása, az iskolai tankötelezettség 16 évre való leszállítása, az alacsony színtű nyelvoktatás, az iskola, mint az ideológiai indoktrináció terepe, felsőoktatás elsorvasztása, tudás alapú társadalom helyett munka alapú társadalom stb.

 

Adott tehát a lassú és szisztematikus elbutulás. És ettől a társadalomtól várják el a magyar innovátorokat, a világpiacra betörni kész, versenyképes hazai cégeket.

 

A versenyképesség szóban benne foglaltatik a verseny, amely versenyhelyzetet és nem össznépi, a legfelső körökig elvezető mutyoldát, ócska korrupciókat, lepacsizott közbeszerzéseket és félanalfabéta gázszerelők csodával (és a miniszterelnök nyaralójával) határos meggazdagodását jelenti.

 

Persze jó hír a cukorfalat minisztereknek, hogy minden negyedik évben van egy nap, amikor ugyanez a nyelveket nem tudó, innovációra képtelen, legfeljebb más ötletét megvalósító, s még egy ócska honlapot fenntartani sem képes lakosság bizton rájuk fog szavazni.

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, m...
Bővebben >>