Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád napja van.
Várkonyi Andrea több tízmilliós jegygyűrűt kapott titokzatos üzletember párjától
2021-03-11 18:21:22
Várkonyi Andrea több tízmilliós jegygyűrűt kapott titokzatos üzletember párjától

Várkonyi Andrea több tízmilliós jegygyűrűt kapott titokzatos üzletember párjától

A bulvárlap úgy tudja, a koronavíruson átesett, 46 éves műsorvezető kezét egy üzletember kérte meg nemrég. A Blikk által megkérdezett ékszerész szerint akár 20 millió forintot is érhet Várkonyi Andrea gyűrűje.

 

A volt tévébemondónő, aki 2018-tól már belgyógyász szakorvosi diplomája mellett pszichológus végzettséggel is büszkélkedhet, augusztus közepén jelentette be, hogy távozik a Life TV-től.

 

Várkonyi mindezt 15 nappal azelőtt jelentette be, hogy Mészáros Lőrinc és Mészáros Beatrix bejelentették, elválnak. Decemberben pedig kiderült, hogy Mészáros Lőrinc és 10 másik ember a Maldív-szigetekre utazott kikapcsolódni magánrepülővel. Egyes források szerint ebben a 10 főben benne volt Várkonyi Andrea is.

 

 

További híreink
Szinte a valóságossal azonos zenei élmény
Magyarországon élő koncertfelvételeknél nem megszokott, a valódi koncertélményt minden eddiginél jobban megközelítő technikával varázsol fantasztikus hangulatú online kon...
2021-04-20 14:58:51, Hírek, Színes Bővebben
Otthonfelújítások: A 3+3-ból több is lehet, mint 6
Energiatudatosságra nevel a Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete Hétről hétre egyre többen döntenek úgy, hogy élnek a január 1-je óta igényelhető otthon-felújítási...
2021-04-19 14:46:18, Hírek, Színes Bővebben
Világszínvonalú kutatások – egyre több szabadalom
A hazai székhelyű jogosultak közül a legtöbb Magyarországon hatályosított európai szabadalommal a Pécsi Tudományegyetem rendelkezett 2020-ban a Richter és az Egis mellett.
2021-04-17 18:52:14, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ugyan elsőre egyszerű feladatnak tűnhet, több végzetes hibát is elkövethetünk olajcsere során, ha nem vagyunk ...
Bővebben >>