Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Orsolya napja van.
Védelem és komfortérzet a kertben - az árnyékolóháló több szerepben
2021-09-17 22:04:34
Védelem és komfortérzet a kertben - az árnyékolóháló több szerepben

Védelem és komfortérzet a kertben - az árnyékolóháló több szerepben

Ez a sokoldalú találmány ugyanis nem csupán a kerti medence használatához jelent segítséget: véd a naptól, a széltől és a szennyezőanyagok vízbe jutásától. Emellett még számos más szerepben is megállja a helyét. Nem csupán a kerítésre lehet rögzíteni, hanem akár az erkélyre is. Léteznek árnyékolófalak is, amelyek olyanok, mint a paravánok. Sőt, kihúzható változatuk is elérhető. 

 

Garantáltan óv és véd

 

Napjainkra az árnyékolástechnikai ipar hatalmas fejlődésen ment keresztül, és egyre jobb és jobb termékeket fejleszt. Nagyon sokféle árnyékolóképességgel bíró anyagot találunk már az erre szakosodott kereskedelmi egységeknél. A 30%-tól a 99%-ig képesek már takarást és védelmet biztosítani ezek a modern anyagok.

 

UV-szűrő képességük is egyre tökéletesedik, nem is beszélve az anyagok UV-állóságáról. Ez nagyon lényeges szempont a kiválasztásnál. Nem mindegy ugyanis, mennyi ideig használhatunk egy árnyékolót, mennyi ideig képes a nap gyilkos sugarainak ellenállni, és védelmet adni nekünk és eszközeinknek, például a medencénknek és egyéb pancsolós termékeinknek. A Medence Óriás által forgalmazott árnyékolóhálókra például 3 év garanciát kapnak a vásárlók. 

 

Az árnyékolóháló rögzítése sem ördöngösség

 

Az árnyékolóhálókat tekercsben lehet megvásárolni. Miután hazavittük és kicsomagoltuk, a megfelelő méretre vághatjuk egy éles ollóval. Többfajta szélességben is kaphatók a 100-200 centiméteres mérettartományban. Utóbbi már nagyon tekintélyes takarást biztosít, és még a medence fölé is érdemes kifeszíteni. Ez amellett, hogy véd a napsugárzástól, a lehulló kerti szemetet is távol tartja a medencevíztől.

 

Az árnyékolóhálók rögzítéséhez nem szükséges ma már szakmai tanfolyamot elvégezni. A legtöbb termék felszereléséhez igazán felhasználóbarát megoldásokat kínálnak a szaküzletek. Például a 30%-os takarást biztosító terméket a praktikus gyorskötözőkkel nagyon egyszerűen lehet rögzíteni az átlátszó dróthálós, drótfonatos vagy vadhálós kerítésre is. Nagyon erős tartást biztosítanak ezek az eszközök, nem károsítják a hálót, és szerszám sem nagyon kell a felszereléshez.

 

Sokféle szempont szerint választhatunk

 

Nagyon lényeges szempont lehet az alkalmazás helye és célja. A falra szereljük fel? A kerítésen lesz a legjobb helye? Csak a kíváncsi tekintetek ellen védjen, vagy a napfényt is szűrje a medence fölött? Fogja fel a szelet és a port is? A kérdésekre adott válaszok nagymértékben befolyásolják, melyik típusú árnyékolási megoldás felel majd meg az igényeinknek. A Medence Óriás ehhez mindig készséges szakértő partner.

Utoljára frissítve: 2021-09-17 22:04:12

További híreink
Ultramodern 3D-s testszkenner
A Bay Zoltán Közhasznú Nonprofit Kft. és a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara (PTE ETK) ultramodern, háromdimenziós testszkennert fejlesztett ki.
2021-10-20 20:36:05, Hírek, Színes Bővebben
Őszi és téli bakancsok kínálata 2021-ben
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csizma már elkél, főként a hűvös reggeleken. Biztosan mindenki f...
2021-10-20 09:33:53, Hírek, Színes Bővebben
Különleges koncert a Kodály Központ jubileumán
A pécsi Kodály Központ fennállása 10. évfordulójának méltó megünneplését 2020-ban megakadályozta a koronavírus-járvány.
2021-10-20 02:42:15, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Orbán már jó előre, nagy okosan kitalálta, hogy úgyis minden jelölt Gyurcsány embere, mindenkit ő mozgat (ld. ...
Bővebben >>