Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Végre a rendőrség is lép a ketrecharcos gyerekek ügyében
2014-07-14 09:05:51
Végre a rendőrség is lép a ketrecharcos gyerekek ügyében

Végre a rendőrség is lép a ketrecharcos gyerekek ügyében

Vizsgálódni kezdett a rendőrség a gyerekek részvételével megtartott ketrecharc-versenyek ügyében. 

 

A verseny szervezője szerint ő még nem járt a rendőrségen, de az egyik fiú edzőjét és szüleit már kihallgatták, Növényi Norbert, a küzdősport szövetség elnöke pedig azt mondta, a kiérkező mentősök tettek feljelentést az ügyben - ennek egyébként épp ideje volt már...

 

A Blikk beszámolója szerint a rendőrök már el is kezdték kihallgatni az ügy résztvevőit. A versenyek szervezője, Felföldi Szabolcs a lap szerint azt mondta, nem tud arról, hogy feljelentették volna, de az egyik fiú edzőjét és szüleit már kihallgatták a rendőrségen, de egyébként szerinte nincs mitől félnie, azt állítja, a szülők és a versenyzők is tisztában voltak azzal, miről szólnak ezek a versenyek.

 

Növényi Norbert, az MMA Országos Küzdősport Szövetség elnöke  ellenben elmondta,  már tudott arról, hogy vizsgálat indult az ügyben. "Úgy tudom, hogy a versenyen nem voltak orvosok, a sérültekhez a mentőket kellett kihívni. Végül ők tették meg a feljelentést, hivatalból" – mondta az olimpiai bajnok birkózóból lett sportvezető.

"Olyan szabályokat kell hozni, amelyek megvédik a sportoló gyerekeket. Ellenőrizni kell a klubokat is, hogy ne tarthassanak edzéseket olyan emberek, akiknek ehhez semmilyen jogosítványuk nincs" – tette hozzá Növényi.

 

Korábban már a Hírhatáron is beszámoltunk a ketrecharcoló gyerekekről, illetve, hogy a Betyársereg is szervez ilyen meccseket. 

 

fotó: polaris images

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem véletlen, hogy elődeink igen sok színes és érdekes szokással ünnepelték a húsvétot.
Bővebben >>