Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Végtelen égbolt a lábunk alatt – a kék szőnyeg titkai
2023-02-24 15:39:26
Végtelen égbolt a lábunk alatt – a kék szőnyeg titkai

Végtelen égbolt a lábunk alatt – a kék szőnyeg titkai

Nem érdemes megijedni a lakberendezésben való alkalmazásától, hiszen megfelelően kombinálva más színekkel és különböző árnyalatait felhasználva egyáltalán nem fog rideg hatást kelteni. Ha ügyesen dolgozunk vele, a relaxáció birodalmát tudjuk kialakítani, egy olyan szobát, ahol a kis terek is nagyobbnak tűnnek.

 

Kék szőnyeg az előszobában és a nappaliban

 

A kék szín bármelyik helyiségünknek előnyös külsőt kölcsönöz. Jól mutat a hálószobában, a nappaliban, a gyerekszobában, a fürdőszobában, a dolgozószobában, de még az előtérben is nagyon előnyös egy kék lábtörlő. Ez utóbbi esetben a sötétkék a jó választás: feldobja a bejáratot az unalmas szürke vagy fekete helyett és közben elnyeli a szennyeződéseket is a cipőnk talpáról.

 

Kék alapszínnel kialakított nappaliban megpihenhetünk egy stresszes munkanap után, testünkre és lelkünkre egyaránt jó hatást fog gyakorolni. Válasszunk egy hatalmas, gyönyörű kék szőnyeget ebbe a helyiségbe! A bútoroktól, a falaktól és a kiegészítőktől függően terítsünk le egyszínű vagy mintás darabot.

 

A modern mellett nagyon divatosak a klasszikus szőnyegek, melyek között találunk ezzel a színnel tarkított változatokat is. A legjobb választás a nappaliba a csodálatos, álompuha shaggy szőnyeg, melyre rálépve a tökéletes kényelem és a luxus birodalmában érezhetjük magunkat.

 

A dolgozószoba, a gyerekszoba és a háló is kedveli a kéket

 

A kéknek inspiráló és teljesítőképesség-növelő sajátosságokat is tulajdonítanak, ezért kifejezetten illik a dolgozószobákba egy impulzív kék szőnyeg. A sötétebb tónusok elegánsabb, férfiasabb megjelenést közvetítenek.

 

A világosabb árnyalatok kedvelt elemei a gyerekszobáknak és azon belül a szőnyegeknek is. Kisfiúk birodalmának vidám és játékos dísze lehet a Szőnyeg textil webáruház kínálatában található valamennyi magas minőségű kék gyerek szőnyeg.

 

A hálószobába a türkiz és a pasztell tónusok illenek a legjobban. Fantasztikus érzés álmunkból felébredve a vajpuha kék shaggy szőnyegre lépve kezdeni a napot.

 

Játsszunk az árnyalatokkal és a kék mellé társított színekkel is!

 

Természetesen egyik helyiségben sem célszerű kizárólag kéket használni, más színekkel kiegészülve érhetjük el a tökéletes hangulatot. A világos égkék pasztellszínekkel vegyítve friss és fiatalos közeget teremt otthonunkban. A királykék különleges eleganciát sugároz, akármelyik helyiségben is használjuk. Kimondottan jól mutat a sötétkék a skandináv stílusú enteriőrben a szürkés árnyalatú bútorok és kiegészítők mellett.

 

A kék szín széles palettája kimeríthetetlen kreativitást kölcsönöz a lakberendezéshez, izgalmas és divatos arculatot varázsolhatunk vele lakásunk bármelyik helyiségébe. A lényeg a részletekben rejlik!

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, ...
Bővebben >>