Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Miklós napja van.
Veiszer Alinda otthagyta az ATV-t
2020-07-25 17:38:34
Veiszer Alinda otthagyta az ATV-t

Veiszer Alinda otthagyta az ATV-t

Veiszer Facebook-oldalán közölte, hogy életében először maga felmondott, amit hirtelen döntésnek nevez, amit azonban hosszú érési fázis alapozott meg.

 

Hozzátette, úgy érezte, nem mindenhová passzol az ember. ATV-s munkáját egy érdekes kalandnak nevezte a műsorvezető, aki sok tapasztalást szerzett az elmúlt időszakban a csatornánál.

 

Az ATV a Media1-hez is eljuttatott közleményében megerősítette, hogy a műsorvezető saját kérésére távozik a csatornától.

 

„Nagyon köszönöm a lehetőséget az ATV-nek, hogy kipróbálhattam magam a reggeli páros műsorvezetésben, de ebben a formában nem éreztem magaménak” – idézi a közlemény a tévést, akinek a csatorna köszönetét fejezte ki és további sok sikert kívánt.

További híreink
80 éves korában elhunyt Pécsi Ildikó
December 5-én gödöllői otthonában elhunyt Pécsi Ildikó színésznő – adta hírül Gödöllő város Facebook-oldala. A színművésznő, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhat...
2020-12-05 11:02:47, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Csaknem 11,5 milliárdba került a koronavírusos nemzeti konzultáció
Kassai Dániel, pestszentlőrinc független önkormányzati képviselője a Miniszterelnöki Kabinetirodában járt, hogy közérdekű adatigénylése nyomán betekinthessen a legutóbbi ...
2020-12-02 19:44:50, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Többmilliós jutalmat ad magának Gyál fideszes polgármestere
A kormányrendelet alapján a polgármestereknek a veszélyhelyzetben nincs szükségük a képviselő-testület felhatalmazására.
2020-11-27 20:27:47, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A pezsgő gyakorta kerül elő családi ünnepek, jeles alkalmak és nagyobb sikerek apropóján, mint a koccintáshoz ...
Bővebben >>