Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Verebes sosem bocsát meg Gálvölgyinek
2017-10-16 12:00:50
Verebes sosem bocsát meg Gálvölgyinek

Verebes sosem bocsát meg Gálvölgyinek

Verebes István azokra a megjegyzésekre reagál így, amelyek kétségbe vonják a tiszességét és a jóindulatát. Ez történt Gálvölgyi Jánossal is.

 

„Amikor a Heti Hetest otthagytam, akkor azt nyilatkozta, hogy Verebest a gimnáziumban – mert osztálytársak voltunk – Verébnek hívtuk, de most ő egy Geréb. Azt mondtam, Jani, te nem tudod, mit beszélsz. A Geréb az áruló, az a sajátjait elárulja. Vagy nem olvastad a Pál utcai fiúkat? Már nem tudom mit mondott, de biztos nem mondta, hogy igazam van” – mesélte Verebes, aki azt is hozzátette, hogy ugyan már rendezte sorait színésztársával, de sosem felejti el a dolgot.

 

A színész arról is beszélt, hogy nem emészti magát a hasonló dolgokon. Tanul belőlük és hamar továbblép. Ráadásul sem Gálvölgyi, sem pedig Hernádi Judit, Farkasházi Tivadar vagy Sas József nem tartoznak a barátai közé.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>