Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Visszahívott termékek: paleo müzlit és tejet vont ki a forgalomból a Nébih
2018-10-01 15:01:15
Visszahívott termékek: paleo müzlit és tejet vont ki a forgalomból a Nébih

Visszahívott termékek: paleo müzlit és tejet vont ki a forgalomból a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) újabb szennyeződött tejet vont ki a forgalomból - közölte a Nébih a honlapján.

 

A közlemény szerint az Auchan Magyarország Kft. által forgalmazott 1 literes AUC 1,5 százalékos zsírtartalmú UHT tejről is megállapította a hivatal, hogy a gyártási folyamat alatt szennyeződött, ezért a 2019. január 24-ei minőségmegőrzési idővel ellátott termékeket kivonta a forgalomból.

 

A közlemény szerint a szennyeződés nem fordul elő a termék minden dobozában, a Nébih azonban a maximális biztonság érdekében a teljes tétel visszahívása mellett döntött, ugyanis a szennyeződött tej elfogyasztása érzékenyebb embereknél hidegrázást, hányást, hasmenést is okozhat.

 

A német hatóság atropin és szkopolamin tartalom miatt adott ki riasztást Ausztriából származó bio, paleo müzlire. A magyar forgalmazó a terméket levette polcairól, és a visszahívásról honlapjántájékoztatót jelentetett meg. a már megvásárolt termékeket üzleteiben visszaveszi.

 

A Nébih felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy ha korábban vásároltak a fent leírt termékből,  ne fogyasszák el, a Dm Kft a már megvásárolt termékeket a vásárlás helyétől függetlenül üzleteiben visszaveszi.

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>