Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Visszalépett az MSZP kampányfőnöke az érdi jelölésből
2018-02-21 16:00:12
Visszalépett az MSZP kampányfőnöke az érdi jelölésből

Visszalépett az MSZP kampányfőnöke az érdi jelölésből

A szocialisták, a DK, az Együtt és a helyi civilek szövetsége egy országosan kevésbé ismert helyi képviselőt, Csőzik László volt SZDSZ-es politikust indítják tavasszal a választókerületben, miután az MSZP Érden visszaléptette egy hónapja kampányoló jelöltjét, Tóbiás Józsefet, a párt igazgatóját, egykori országos pártelnököt. Igaz, Tóbiásnak így is jók a bejutási esélyei, miután nem sokkal korábban befutónak számító helyet kapott az MSZP országos listáján.

 

Vasárnap délután Tóbiás azzal indokolta visszalépését a most civil színekben politizáló Csőzik javára, hogy így szeretnék szélesíteni a kormányváltó együttműködést a kampányban. Az MSZP pártigazgatója egy hónappal ezelőtt jelentette be indulási szándékát az április 8-i választásokon.

 

 

A 43 éves ügyvéd évekkel sokáig az SZDSZ prominens politikusának számított Érden, három évig vezette az SZDSZ ifjúsági szervezetét, az Új Generációt.

 

2002-től 2010-ig Érd alpolgármestereként vett részt a város életében: a második ciklusban, vagyis 2006-tól a fideszes T. Mészáros András polgármester helyetteseként. 2010 óta Csőzik a “20-30” nevű helyi civil szervezet elnöke, az egyesület színeiben politizál önkormányzati képviselőként.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-...
Bővebben >>