Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Vizsgálat indult Hajdú Péterék videói kapcsán
2021-01-30 19:06:19
Vizsgálat indult Hajdú Péterék videói kapcsán

Vizsgálat indult Hajdú Péterék videói kapcsán

Berki Krisztián és LL Junior is közzétett olyan videót, amelyben ugyanezen, végül sikertelennek bizonyuló sportfogadási tippet ajánlgatta.

 

A Gazdasági Versenyhivatal után a Szerencsejáték Felügyelet is vizsgálatot indított azon videók kapcsán, amelyekről a Media1 írt elsőként a napokban, és amelyeket Hajdú Péter, Berki Krisztián, LL Junior tett közzé.

 

A Media1 érdeklődésére a Szerencsejáték Felügyelet közölte: a cikkünket követően elindult vizsgálattal kapcsolatban további, érdemi megállapításokat csak később, annak lezárultát követően tehetnek.

 

A három videó a Sportandtip nevű oldal Instagram oldalán jelent meg. Hajdú Péter és Berki Krisztián videójában nem jelölték, hogy az egyébként reklám, sőt Hajdú azt állította, ő most ingyen adja a „tuti”, 100 százalékos tippet, amihez kapcsolódóan olyan kuponkódot biztosított (Hajdú40), amellyel személyéhez köthetően a sportfogadási oldal mérni tudta, hogy hány fogadás érkezik rajta keresztül.

 

Így a kuponkód alkalmas lehetett arra, hogy a sportfogadásból befolyó összegből jutalékot fizessenek Hajdúnak, de arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy ilyen kifizetés történt-e. Hajdú a videóban igyekezett magát jól értesültnek bemutatni, mondván épp most kapta a hívást a srácoktól, mi a nyerő tipp.

 

Hajdú egyébként nem először tett közzé sportfogadási szolgáltatást népszerűsítő bejegyzést és videót, a saját Facebook-oldalán is elérhető ilyen.

 

(media1.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre g...
Bővebben >>