Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Vona-affért közölt még a történtek előtt egy túlbuzgó hírportál
2016-10-25 15:30:27
Vona-affért közölt még a történtek előtt egy túlbuzgó hírportál

Vona-affért közölt még a történtek előtt egy túlbuzgó hírportál

Vasárnap délután a Jobbik is megtartotta ’56-os megemlékezését a Corvin közben. A G. Fodor Gábor által vezetett 888.hu így számolt be az eseményről: „...A Jobbik rendezvényén antifasiszták tüntettek Vona Gábor ellen. A tüntetők állítólag kifütyülték a pártelnököt és különböző rigmusokat skandáltak Vona beszéde alatt. Az Origo úgy tudja, hogy lökdösődés is volt az 1956-os megemlékezésen.”

 

A Jobbik közleménye szerint valóban megjelent egy 20-30 fős csoport azzal a szándékkal, hogy kifütyülik a párt megemlékezését, erre azonban nem volt lehetőségük: a rendőrség felszólította őket, hogy hagyják el a helyszínt, aminek nem sokkal a rendezvény kezdete után eleget is tettek.

 

A Jobbik szerint az sem igaz, hogy a rendezvényen lökdösődések lettek volna, valamint zengett volna a "mocskos zsidók" kifejezés. A jelek szerint azonban előre be volt tárazva a 888.hu tudósítása, erről árulkodik az is, hogy a portálra már 17:12-kor kikerült a cikk, miközben Vona beszéde 17:15-kor kezdődött.

 

Vona Gábor így reagált a történtekre a Facebookon: „kitaláltak egy aljas akciót, megkerestek hozzá 30-40 provokátort, betáraztak egy lejárató cikket, azt kirakták, csak a baj az, hogy amit írtak, az egyszerűen nem történt meg.”

 

(atv.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek m...
Bővebben >>