Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Wintermantel lájkkurva – Deutsch szerint
2015-07-24 14:15:47
Wintermantel lájkkurva – Deutsch szerint

Wintermantel lájkkurva – Deutsch szerint

A döntést kritizálva a meccs után Újpest fideszes polgármestere, Wintermantel Zsolt, aki Facebook-bejegyzésében a következőt írta:

 

„Az FTC minden egyes NB1-es vereségének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában kikapnak nevetek. Hangosan. Amikor mi verjük meg őket, gyönyörűség! Ha Magyar csapat nemzetközi mérkőzést játszik, magyar vagyok. Szeretném a jót, a jobbat! Jó lett volna, ha az FTC továbbjut. A focinak vannak törvényei. Íratlan szabályai, legendái, történetei, feltételezései, babonái.

Ma született egy új!

Az a csapat, mely harcol a szurkolói ellen, aki a több száz kilométerre elutazó támogatóit kitiltja, hazazavarja: NEM NYERHET!”

 

 

Nem sokkal később az MTK-elnök Deutsch Tamás is beszállt az üzengetésbe, ő azt írta Wintermantelnek kommentben, hogy:

 

„Az MTK minden egyes győzelmének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában nyerünk, tapsolok. Hangosan. Ha a Fradit vagy az Újpestet verjük meg, gyönyörűség. Ha magyar csapat nemzetközi mérkőzést játszik, mert magyar vagyok, drukkolok neki. Szeretném a jót, a jobbat. Boldog lettem volna, ha az FTC továbbjut. A focinak vannak törvényei. Íratlan szabályai, legendái, történetei, feltételezései, babonái.

És bizony akad szegény, szerencsétlen, uborkafára felkapaszkodott idióta, akinek a futball szépségéről fogalma sincs, aki azt sem tudja, eszik vagy isszák a sportszerűséget. Aki büszkén azt gondolja, ha bunkóbb a legbunkóbb futballhuligánnál, akkor jófej klubelnök. Pedig csak egy szánalmas lájkkurva. Igazi, tőről metszett lila majom.

Aki NEM NYERHET!”

 

A Fidesz országos pártigazgatója, Kubatov Gábor ez idáig nem kommentálta a belvillongást.

 

 

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>