Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Zárt WPC kerítések egy privát és stílusos udvarhoz
2023-05-24 13:56:58
Zárt WPC kerítések egy privát és stílusos udvarhoz

Zárt WPC kerítések egy privát és stílusos udvarhoz

Mi az a WPC kerítés?

 

A WPC kerítések kompozit fából vagy laminált fából készülnek. Ezt az anyagot még 1976-ban Japánban találták fel, összetétele falisztet, műanyag hulladékok, UV-sugárzással szemben stabilizált keveréket. A zárt WPC kerítés a WPC Nagykertől remek választás azok számára, akik teljes mértékben szeretnének elzárkózni a kíváncsi szemek elől, mivel teljesen zárt rendszert alkot. De a kerítés nem az egyedüli termék ebből a kompozit anyagból, mivel elsősorban modern kültéri padlók készítésére használják.

 

Egy másik esztétikai felhasználási területe a teraszburkolat, ahol a nedvessége és időjárással szembeni tartóssága egyértelműen népszerűvé teszi. Beépítése során az ellenállás előnyeit maximálisan lehet élvezni, ami modern összhatásának köszönhetően külső építészeti szemmel nagyon ízléses.

 

Miért válasszunk WPC kerítést?

 

A WPC-ből készült kerítések nagyon jól ellenállnak:

 

  • -a páratartalomnak

  • -az UV-sugárzásnak

  • -a penészgombáknak

  • -a rovaroknak

  • -és a hőmérséklet-ingadozásoknak

Ezenkívül a kompozit anyagból készült kerítéseket nem kell festeni vagy lakkozni, és nagyon hosszú élettartamúak. Aki szeretné egy kis színnel feldobni, annak jó hír, hogy akár 8 különböző szín közül válogathat, igazítva a sajátos igényekhez. A végső kezelési eljárások során pedig a WPC profilokat különböző típusú furnérokkal lehet domborítani vagy csiszolni. Így a lehető legközelebb áll majd a természetes fa megjelenéséhez.

 

Harmonikus ötvözés a fa és a műanyag között

 

Aki tehát még nem döntötte el a rengeteg választék közül, hogy milyen típusú kerítést építsen, annak érdemes ezt a lehetőséget is megfontolnia. Elsősorban a végeredmény szépsége miatt, kellemesen belesimulva egy modern és letisztult környezetbe. Másodszor ez a kerítésmodell akkor is jól fog mutatni, ha nincs idő a rendszeres karbantartásra. Mivel a standard burkolatok egyik oldala sűrűn, a másik ritkábban bordázott, mindkét fele remekül mutat.

 

A kompozit anyagból készült kerítések nagyon inspiráló választást jelentenek, mivel kevés karbantartást igényelnek. A kezdeti befektetés meglehetősen gyorsan megtérül, és a kínált számos előnyhöz képest többet ér. A normál fához képest a kínált műszaki tulajdonságait tekintve jobb.

 

Azok számára is előnyös, akiknek fontos a környezetük, mivel környezetbarát anyagról van szó. Miért? Mert nem juttat a légkörbe mérgező, illetve a környezetre és emberre veszélyes anyagokat. A WPC nem termel szennyezést, mert a technológiai hulladék visszavezethető a termelésbe. A természetes fához képest sokkal ellenállóbb az időjárás viszontagságaival szemben, hogy az egész család hosszú éveken keresztül élvezhesse a biztonságos és trendi kerítést.

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a tö...
Bővebben >>