Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Orsolya napja van.
Zsaruellátó: Üzletek tucatjait fosztották ki 2006-ban Budapesten a „hős forradalmárok”
2021-08-23 12:32:29
Zsaruellátó: Üzletek tucatjait fosztották ki 2006-ban Budapesten a „hős forradalmárok”

Zsaruellátó: Üzletek tucatjait fosztották ki 2006-ban Budapesten a „hős forradalmárok”

1. Előszőr is sokat halljuk, hogy október 23.-án a rendőrök minden előzmény nélkül blabla... Minden előzmény nélkül? Tv Székház? Majd az azt követő napok és hetek? Október 23-ra előre be volt harangozva a különböző huligánpártoló weboldalakon, hogy jaj minden zsarunak és csatára fel. Kocsikon ugráltak, üzletek tucatjait fosztották ki a hős forradalmárok ( mint a mostani BLM aktivisták a Nike boltot. Nincs különbség!), molotov koktélok százait dobálták közénk, csapágygolyós csúzlikkal lőtték az arcunkat, házilag preparált pajzsokkal és botokkal, láncos botokkal estek nekünk, egy konspirált szervezettséggel ellopott T34-el indultak felénk. Mi ez, ha nem szervezett, előre megtervezett támadás? Mára az is bizonyított tény, hogy 23.-án a zsarukat fizetett provokátorok szándékosan ráhúzták a nagygyűlésre, ami csapdába szépen besétáltunk, de ne hazudjuk már azt, hogy az ezutáni összecsapások spontán népi megmozdulás volt!

 

2. Az akkori kormánypárti média lapított, mint sz@r a fűben, szinte csak a hírtv felvételei és manipulált "igazsága" jutott el az emberekhez. Pedig az akkori hírtvsek látták a frankót. Látták a lángoló, vérző zsarukat, a neonáci huligánok agresszióját, a molotov koktélokat, a köveket dobókat, de a kamera csak akkor forgott, mikor a zsaruk kiemeltek valakit, vagy megindult az oszlatás, vagy a több hete laktanyában élő, agyonfrusztrált zsaruk, az összecsapások során, látva vérző arcú bajtársaikat, vica versa túlkapást követtek el. A tájékoztatás hazug, manipulatív volt, mert rendre elhallgatta a randalírozók aljas dolgait, bűncselekményeit és csak az erre reagáló zsaruk vélt vagy valós túlkapásaira reagált. A többi média lapítva a fejét csóválta. Rettegtek a fenyegetőző, mocskos zsidózva vonuló szélsőségektől. Az akkori index, miután többször elverték, megfélemlítették az újságíróit, még külön témakört és egy kiadványt is létrehozott "rendőri túlkapások" címmel, csak, hogy őket ne bántsák. Az akkori rendőri vezetés, mindezek csimborasszójaként még ki is tüntette a rendőrellenes hangulatkeltés egyik legelszántabb hírtvs riporterét...

Ilyen médiaközegben zajlott akkor a tájékoztatás.

 

3. Miért hiszi bárki is, hogy a zsaruknak bármiféle kollektív pártpolitikai elköteleződésük lett volna? Nagy részük az előző kormányok alatt is és utána is zsaru volt. Köptünk mi arra, éppen melyik párt volt hatalmon. Ha egy másik, akár a mostani kormány lett volna hatalmon, akkor sem néztük volna tétlenül, hogy 2-300 vadbarom felgyújtsa a várost és dobálja a bajtársainkat. Ugyanúgy védtük volna a rendet.

 

4. A legnagyobb hazugság és történelemhamisítás 2006 kapcsán tömegbe lövetést emlegetni. Egyszer sem történt lőfegyverhasználat. A gumilövedék nem az. Ez a világon mindenütt bevett kényszerítő eszköz tömegzavargások kezelésére. Vajon melyik ország rendőrsége tűrte volna karba tett kézzel, hogy ezt tegyék a különböző meccsekről már jól ismert (sokszor büntetett előéletű) huligánok? Bizony sok esetben fennállt a lőfegyverhasználat törvényben leírt esete is, csak a zsaruk belátásán múlott, hogy nem éltek vele.

 

5. A legfontosabb: 2006 őszén kb. 10-szer több rendőr sérült meg, mint randalírozó, ennek ellenére 2006 miatt mégis 4-szer több rendőr került börtönbe, mint randalírozó. Hogy van ez? Ezt nem lehet félremagyarázni. Ezek a számok tökéletesen megmutatják mi is volt valójában 2006.

 

További híreink
Romlanak a fertőzési adatok: 1 668 új fertőzöttet igazoltak, elhunyt 30 beteg
Már egyértelműen látszik a számokon is a negyedik hullám hatása és a védekezés hiánya is – olvasható a klbradio.hu oldalán.
2021-10-20 19:51:15, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Kásler újabb milliókkal tömi Zalatnay Saroltát
A múlt havi, „életmű koncertkörútja megvalósítására” kapott 10 milliója után újabb 2,5 millió forintot kap Kásler Miklós minisztertől Zalatnay Sarolta – vette észre a 24....
2021-10-20 19:51:11, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Orbánék közelében lesz az ellenzék közös ünnepsége október 23-án
Szombaton délután négy órától közösen fognak demonstrálni az ellenzéki pártok a fővárosi Andrássy út és Dózsa György út sarkán. Az eseményen felszólal Márki-Zay Péter és ...
2021-10-20 19:51:07, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Karácsony által említett sms-ekről a hvg.hu a DK elnökét is megkérdezte. Gyurcsány Ferenc azt válaszolta: „E...
Bővebben >>