Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Zsebbe került az ötmilliárdos lottónyeremény
2015-07-11 20:30:59
Zsebbe került az ötmilliárdos lottónyeremény

Zsebbe került az ötmilliárdos lottónyeremény

Május 30-án vitték el minden idők második legnagyobb Ötöslottó főnyereményét, egészen pontosan 5 049 127 895 forintot. A legújabb magyar milliárdos kitöltötte a Szerencsejáték Zrt. úgynevezett nagynyertes kérdőívét. Ennek köszönhetően néhány érdekességet megtudhattunk róla. A nyertes ahhoz nem járult hozzá, hogy a játékszervező megadja, az ország melyik területén, városában él, és hol adta fel a nyertes szelvényt - de sok érdekes információ kiderült a kérdőívből.

 

Volt már nagyobb nyereménye

 

Úgy tűnik, a szerencse nem első alkalommal kacsintott rá, mert saját bevallása szerint már ért el nagyobb nyereményt, de a pontos összeget nem árulta el. Az Ötöslottó mellett rendszeresen játszik Kenót, és Eurojackpoton is gyakran próbára teszi a szerencséjét.

 

Az eddigi jövedelmi helyzetéről annyit árult el, hogy éppen hogy kijött a havi jövedelméből.

Arra a kérdésre, hogy mit vesz először a nyereményéből, azt válaszolta, hogy egy másik lottót.

 

 

A taktika: hármat kell toppantani!

 

Hosszú évek óta lottózik, saját bevallása szerint mindig is hitt a szerencsében. A nyertes szelvényt egyedül játszotta meg, nem barátokkal, rokonokkal. Különleges szisztémákban nem hisz, de van egy egyedi babonája: mielőtt belép a lottózóba, az ajtó előtt hármat toppant.

Úgy tűnik, ez a szisztéma működött, mert legutóbbi három toppantása 5 milliárdot ért.

 

Sokszor lehet hallani, olvasni pszichológusok hozzászólásait, hogy ekkora nyereményről értesülni megrázó lehet. Ezt a véleményt a nyertes is megerősítette, a SzerencseSzombat sorsolási műsort nézve tudta meg, hogy az ő szelvénye az ötmilliárdos nyertes, és bevallotta, első reakciója az ijedtség volt.

 

Magyarországon marad

A jövőbeli terveit nem osztotta meg, de annyit elárult, hogy nem tervezi elhagyni sem az országot, és a jelenlegi munkahelyét sem akarja otthagyni. Nem akarja feladni az eddigi életformáját, viszont azt tervezi, hogy elköltözik arról a településről, ahol most lakik.

 

A pénzt befekteti, és kérni is fogja megbízható pénzügyi befektető segítségét a legoptimálisabb, legbiztonságosabb befektetéshez - tudta meg a Pénzcentrum a Szerencsejáték Zrt-től.

További híreink
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Március 15-én ünnepi programok és koncertek várják a pécsieket.
Bővebben >>