Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Zsidózó szövegeket harsogott a villamosmegállóra szerelt hangszóró a Blaha Lujza téren
2022-07-12 19:31:40
Zsidózó szövegeket harsogott a villamosmegállóra szerelt hangszóró a Blaha Lujza téren

Zsidózó szövegeket harsogott a villamosmegállóra szerelt hangszóró a Blaha Lujza téren

Masszív zsidózás harsogott a Blaha Lujza tér Nyugati pályaudvar irányába közlekedő villamos megállójában, annak hátfalán lévő reklám fölé szerelt hangszóróból – írja a Telex, olvasói jelzés nyomán. A lap munkatársának a fővárosi cégek, a BKK és a BKV helyszínen tanakodó munkatársai határozottan állították, nem az övék a hangszóró – számolt be a Népszava.

 

Azt, hogy kié, egyelőre nem tudni, ahogy azt sem ki az antiszemita akció szervezője. Kiderült, a harsogás mindig akkor kezdődött, amikor begördült egy villamos, és szálltak le róla az emberek. Az egyik szöveg arról szólt, hogy mi lenne, ha Tomcat, az utóbbi időben újra aktív radikális aktivista lenne a miniszterelnök, s jött is rá a válasz:

 

„Tele lenne minden zsidó hullákkal és falhoz csapkodott csecsemőkkel, a más véleményűeket karóba húznák fekete ruhás halálbrigádok.”

 

A másik felvételen valaki trágárul arról beszélt, hogy a rendőrségi és ügyészségi vezetők között többen is zsidók, sőt az Europeum bevásárlóközpont neve is elhangzott, mivel a hangszóró az áruház hirdetése fölé volt elhelyezve. A Budapesti Rendőr-főkapitányság jelenleg vizsgálja a sugárzott szöveg tartalmát. a bevásárlóközpontot üzemeltető CPI Hungary pedig azt közölte, „mindent megtesznek, hogy a hatósági nyomozást támogassák”.

 

A villamosmegálló reklámtábláit kihelyező JCDecaux reklámcég szerint „a kihelyezett műszaki megoldást hackertámadás érte”. Hozzátették, a hibát azonnal elhárították, és ők is együttműködnek a hatóságokkal az ügy kivizsgálásában. A BKV nem válaszolt, s „illetékesség hiányában” a fővároshoz továbbították az újságírói megkeresést.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>